Τοπικές Ειδήσεις

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημήτρη Γάκη για την απώλεια του Σπύρου Παγκά

«Ο Σπύρος Παγκάς ήταν μια μεγάλη προσωπικότητα, ένας αρχοντάνθρωπος. Με μεγάλη δράση τους κοινωνικούς, πολιτικούς και τοπικούς αγώνες για διαφύλαξη κυρίως της περηφάνιας του λαού και του τόπου μας. Ήταν μπροστά σε όλα. Άλλοτε πρωταγωνιστής στις κινητοποιήσεις, άλλοτε δίνοντας τον ρυθμό της συμπεριφοράς και της αντίδρασης των πολιτών με την πένα του. Ένας ογκόλιθος της ενημέρωσης. Η δημοσιογραφική του προσφορά μέσα από την ΡΟΔΙΑΚΗ και τη ΓΝΩΜΗ είναι τεράστια. Τόσα χρόνια αφιερωμένα στην ενημέρωση, στο έγκυρο και ποιοτικό ρεπορτάζ. Ο Σπύρος υπήρξε από τους μεγάλους της τοπικής δημοσιογραφίας.

Όμως ο Σπύρος, ήταν και κάτι άλλο. Ήταν ένα ανοιχτό βιβλίο που με μεγάλη ικανοποίηση σου το χάριζε για να το διαβάσεις. Και το περιεχόμενο του πολύτιμο, πλημμυρισμένο από γνώσεις, αισθήματα, οραματισμούς, πεζογραφία, αλλά και ποίηση. Η μεγάλη του αδυναμία η ποίηση.

Είναι μεγάλη τιμή για όσους είχαμε την τύχη να καθίσουμε απέναντι του και να αφήσουμε την ευγένεια του, την μάτια του, το χαμόγελο του, την ηρεμία του να μας χορτάσουν. Ένας – ένας, όμως, φεύγουν οι μεγάλοι του τόπου μας, αυτοί που άφησαν την δική τους σφραγίδα βαθιά τυπωμένη στην ιστορία του.

Φίλε Σπύρο θα μας λείψει πολύ η αρχοντική σου προσωπικότητα.

Εγκάρδια συλλυπητήρια στην σύζυγό του, στον γιο του και σε όλους τους συγγενείς και συναδέλφους του».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΚΗΣ

τ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου