Τοπικές Ειδήσεις

Ευχαριστήριο Μητροπολίτη Γάνου και Χώρας

ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΓΑΝΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΑΣ κ.ΑΜΦΙΛΟΧΙΟΣ  ΠΗΡΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΙΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ  ΡΟΔΟΥ. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ.

Σήμερα Τετάρτη 25 Νοεμβρίου εορτή της Αγίας Αικατερίνης βγήκα από το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου,  (νοσηλευόμουν για 17 ημέρες με βαριά πνευμονία) για να συνεχίσω την αποθεραπεία μου. Ευχαριστώ τον Άγιο Θεό που για μία ακόμη φορά με ηλέησε και ξεπέρασα με την βοήθεια Του την κρίσιμη κατάσταση της υγείας μου. Ευχαριστώ για τις προσευχές όλους σας. Τον Παναγιώτατο Οικουμενικό μας Πατριάρχη κ.κ.Βαρθολομαίο, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρόδου κ.Κύριλλο, τους αδελφούς Αρχιερείς, τους Ιερείς, τους μοναχούς, τις μοναχές και όλους τους ανθρώπους στα πέρατα του κόσμου, για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνω στον Γενικό Διοικητή του Νοσοκομείου μας Γρηγόριο Ρουμάνη, στους Διευθυντές Α´και Β´Παθολογικής Κλινικής Στυλιανό Καραταπάνη και Γεώργιο Ψελλάκη, στον Πνευμονολόγο Στυλιανό Μανωλίτση και σε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την αμέριστη φροντίδα και μέριμνα. Ζει Κύριος ο Θεός, ζει και ο λαός αυτού. Το έλεος του Κυρίου ας με καταδιώκει στις υπόλοιπες ημέρες της ζωής μου. Πάλιν και πολλάκις ομολογώ την χάριν, ου κρύπτω την ευεργεσίαν.

 Με σεβασμό και αγάπη

Ο Μητροπολίτης Γάνου και Χώρας κ.Αμφιλόχιος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου