ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα μέλη του προηγούμενου ΔΣ της ΑΝΕΚ είναι αντίθετα στην αντικατάσταση του μέχρι τώρα ορκωτού ελεγκτή και αρνούνται να συμμετάσχουν στη σημερινή ΓΣ της Εταιρείας

news room 2 λεπτά ανάγνωση
anek-apotelesmata-eurokinisi

Σήμερα Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024,στις 7.30 το από­γευμα, είναι προ­γραμ­μα­τι­σμένη η πραγ­μα­το­ποί­ηση έκτα­κτης Γενικής Συνέ­λευ­σης των μετόχων της ΑΝΕ Καλύ­μνου με κύριο θέμα την αντι­κα­τά­σταση του μέχρι τώρα ορκωτού ελεγκτή, τακτι­κού και ανα­πλη­ρω­μα­τι­κού και την εκλογή νέων.

Συγκε­κρι­μένα το πινάκιο περι­λαμ­βά­νει τα παρα­κάτω θέματα:

Από την Παρά­ταξη ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ του Δημήτρη Δια­κο­μι­χάλη εκδό­θηκε δελτίο τύπου, που υπο­γρά­φουν τα μέλη του προη­γού­με­νου ΔΣ της ΑΝΕΚ. Στο δελτίο τύπου που παρα­θέ­τουμε παρα­κάτω ως έχει, επι­ση­μαί­νε­ται ότι δια­φω­νούν με την αντι­κα­τά­σταση του μέχρι τώρα ορκωτού ελεγκτή και αρνού­νται να συμ­με­τά­σχουν στη σημε­ρινή ΓΣ της Εται­ρείας

ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τη Γενική Συνέ­λευση της 26ης Ιουνίου 2024 επι­χει­ρεί­ται η αλλαγή του ορκωτού ελεγκτή της επι­χεί­ρη­σης, ενός οργάνου ανε­ξάρ­τη­του από τη διοί­κηση, τον οποίο  για πρώτη φορά χρη­σι­μο­ποί­ησε η παρά­ταξη του Μαστρο­κού­κου στη ΔΕΥΑΚ το έτος 2010-2011 και δεν είχαμε κανένα λόγο να τον αλλά­ξουμε, εφ’ όσον ήταν απο­δε­κτός και από τα ανώτερα  ελεγ­κτικά όργανα. Για τον λόγο αυτό τον χρη­σι­μο­ποι­ή­σαμε  στην Πολυ­δρα­στική, στη ΔΕΥΑΚ στον Δήμο και στην ΑΝΕΚ και ορι­ζό­ταν με δια­δο­χι­κές απο­φά­σεις της Απο­κε­ντρω­μέ­νης όλα αυτά τα χρόνια..

Είναι ακα­τα­νό­ητη  η προ­σπά­θεια αλλαγής του από τον έλεγχο της ΑΝΕΚ, κάτι που δίνει την εντύ­πωση ότι επι­χει­ρεί­ται η χει­ρα­γώ­γηση ανε­ξάρ­τη­των οργάνων. Απευ­θυ­νό­μα­στε  σε όλους τους ιδιώτες μετό­χους, με τα χρήματα των οποίων κτί­στηκε η  ΑΝΕΚ και επι­κα­λού­μα­στε τις προ­σπά­θειες όλων των ιδιωτών να παρα­μεί­νει η ΑΝΕΚ έξω από πολι­τι­κές αντι­πα­ρα­θέ­σεις και προ­σω­πικά συμ­φέ­ρο­ντα, γιατί αλλιώς δεν έχει μέλλον. Γι’ αυτό το παλιό ΔΣ τα μέλη του οποίου όλα είναι προ­σω­πικά μέτοχοι της εται­ρείας , αρνεί­ται να συμ­με­τά­σχει στη σημε­ρινή  δια­δι­κα­σία – παρωδία που βάζει σε μεγάλες περι­πέ­τειες την εται­ρεία  αυτή τη στιγμή  κατά την οποία  έφυγε το στή­ριγμα που είχαμε  από το Υπουρ­γείο Ναυ­τι­λίας, ο Υφυ­πουρ­γός Γιάννης Παππάς, ο οποίος ως τοπικός βου­λευ­τής βοήθησε στο να ξεπε­ρά­σει η ΑΝΕΚ τα σοβαρά προ­βλή­ματα που αντι­με­τώ­πιζε.

Τα μέλη του προη­γού­με­νου ΔΣ

Πηγή kalymnos-news.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.