Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου έχει προγραμματιστεί διαδοχικά η συζήτηση τριών επίκαιρων ερωτήσεων συναφών με τα προαναφερόμενα ζητήματα, και, όπως έγινε γνωστό από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής, η κυβέρνηση θα απαντήσει δια των αρμοδίων υπουργών.
Ειδικότερα το απόγευμα της Δευτέρας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος απαντά σε επίκαιρη ερώτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη με αντικείμενο την «επικοινωνία του κ. Καμμένου με τον ισοβίτη κ. Γιαννουσάκη».
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής θα απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θεόδωρου Παπαθεοδώρου με αντικείμενο αντιθεσμικές παρεμβάσεις στη δικαστική διερεύνηση για το «Noor 1». Ο κ. Κοντονής θα απαντήσει και σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού για παρεμβάσεις στο έργο της δικαιοσύνης.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.