Ειδήσεις

Προκηρύχθηκε ο νέος διαγωνισμός για την προμήθεια και εγκατάσταση LΕD

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προκήρυξε χθες νέο ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, για το έργο «Εξοικονόμηση ενέργειας στον δίκτυο οδικού φωτισμού της νήσου Ρόδου με την προμήθεια και εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων τύπου LED».
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.proπιitheus.gov.gr του συστήματος.
Ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών ορίστηκε η 15η Ιουνίου 2018 και καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής προσφορών η 26η Ιουνίου 2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 21:00.

Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει την 3η Ιουλίου 2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 πμ
Ο προϋπολογισμός της προμήθειας είναι 4.535,638,52 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24% και θα καλυφθεί από πόρους του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων .
Δεκτοί στο διαγωνισμό γίνονται αναγνωρισμένοι προμηθευτές με κύρια δραστηριότητα σχετική με το αντικείμενο της προμήθειας, εγγεγραμμένοι σε βιοτεχνικά ή εμπορικά ή βιομηχανικά μητρώα που τηρούνται στο κράτος μέλος εγκατάστασής τους.
Η εγγυητική επιστολή συμμετοχής στο διαγωνισμό ανέρχεται στο 2% της συνολικά προϋπολογισθείσας δαπάνης χωρίς ΦΠΑ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου