ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναζητά προπονητή, «τρέχει» για το γήπεδο η Δόξα

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
ΔΟΞΑ ΨΙΝΘΟΥ

Τη θέση του προ­πο­νη­τή αφο­ρού­σε η πρώτη από τις αλ­λα­γές, τις οποί­ες δρο­μο­λο­γεί η διοί­κη­ση της Δόξας στην προ­σπά­θειά της να ανα­διορ­γα­νώ­σει την ομάδα ενό­ψει της επό­με­νης αγω­νι­στι­κής πε­ριό­δου.

Ο Γιώρ­γος Ορ­φα­νί­δης απο­τε­λεί κι επι­σή­μως πα­ρελ­θόν από την τε­χνι­κή ηγε­σία των «βυσ­σι­νί», οι οποί­οι θα ανα­ζη­τή­σουν μετά το Πάσχα τον διά­δο­χό του. Η ανα­κοί­νω­ση του «δια­ζυ­γί­ου» με τον Γιώρ­γο Ορ­φα­νί­δη συ­νο­δεύ­τη­κε από ευ­χα­ρι­στί­ες για την προ­σφο­ρά του, όπως και από ευχές για καλή συ­νέ­χεια στην προ­πο­νη­τι­κή του στα­διο­δρο­μία. Ανα­λυ­τι­κά:

«Μετά από το συμ­βού­λιο της Πα­ρα­σκευ­ής, απο­φα­σί­στη­κε η λύση της συ­νερ­γα­σί­ας της ομά­δας μας με τον προ­πο­νη­τή Γιώρ­γο Ορ­φα­νί­δη. Μετά το Πάσχα θα κά­νου­με κά­ποιες επα­φές με προ­πο­νη­τές που προ­τά­θη­καν στο συμ­βού­λιο. Coach, σε ευ­χα­ρι­στού­με για όλα όσα πρό­σφε­ρες στο σω­μα­τείο σε αυτές τις δύ­σκο­λες συν­θή­κες που ζούμε όλοι μας. Σου ευ­χό­μα­στε καλή συ­νέ­χεια στη στα­διο­δρο­μία σου».

Η αξιο­λό­γη­ση του έμ­ψυ­χου δυ­να­μι­κού της Δόξας θα γίνει από τον νέο προ­πο­νη­τή, σε συ­νερ­γα­σία με τη διοί­κη­ση. Η τε­λευ­ταία επι­θυ­μεί οι διερ­γα­σί­ες που θα ακο­λου­θή­σουν να οδη­γή­σουν στη δη­μιουρ­γία ενός νε­α­νι­κού συ­νό­λου, στο οποίο θα συμ­με­τέ­χουν όσο το δυ­να­τόν πε­ρισ­σό­τε­ροι γη­γε­νείς πο­δο­σφαι­ρι­στές, χωρίς να λεί­πουν οι πάντα απα­ραί­τη­τοι έμπει­ροι.

Κατά τα άλλα, ο πρό­ε­δρος Χρή­στος Πλύ­γκος και συ­νερ­γά­τες του συ­νε­χί­ζουν την προ­σπά­θειά τους να κλεί­σουν τις εκ­κρε­μό­τη­τες, που αφο­ρούν στην εγ­γρα­φή του σω­μα­τεί­ου στο αθλη­τι­κό μη­τρώο της Γε­νι­κής Γραμ­μα­τεί­ας Αθλη­τι­σμού, ενώ εντός της Με­γά­λης Εβδο­μά­δας πε­ρι­μέ­νουν μία ακόμα επί­σκε­ψη από τον πρό­ε­δρο του ΔΟΠΑΡ Αλέ­ξαν­δρο Κο­λιά­δη, προ­κει­μέ­νου να δρο­μο­λο­γη­θούν τα έργα που θα εκτε­λε­στούν στο γή­πε­δο της Ψίν­θου.

Οι αθλη­τι­κές εγκα­τα­στά­σεις της κοι­νό­τη­τας θα δια­θέ­τουν σύ­ντο­μα ανα­βαθ­μι­σμέ­νο σύ­στη­μα ηλε­κτρο­φω­τι­σμού, ασφα­λέ­στε­ρα απο­δυ­τή­ρια (θα μο­νω­θούν), καθώς και και­νούρ­για τουα­λέ­τα για τους φι­λά­θλους. Αρ­γό­τε­ρα δε, θα αντι­κα­τα­στα­θεί ο συν­θε­τι­κός τά­πη­τας του αγω­νι­στι­κού χώρου.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.