Ειδήσεις

Πλήρες ηλεκτρονικό αρχείο άρθρων στη διάθεση των χρηστών του dimokratiki.gr

Μια επίπονη διαδικασία μετατροπής του ηλεκτρονικού αρχείου των άρθρων της προηγούμενης ηλεκτρονικής έκδοσης της δημοκρατικής, που είναι ακόμη προσβάσιμη στο κοινό στην ιστοσελίδα dimokratiki.rtel.gr, ολοκληρώθηκε.

Μετά από πολύ κόπο και πείσμα η εταιρεία Future Media και ο συνεργάτης μας κ. Λευτέρης Θεοδοσιάδης, με τη συνδρομή πολλών άλλων αγαπητών μας φίλων, μπόρεσε να μεταφέρει το σύνολο των άρθρων που υπήρχαν σε παλαιότερη ηλεκτρονική κωδικοποίηση στο νέο περιβάλλον της ιστοσελίδας μας και ταυτόχρονα να διαμορφώσει την μηχανή αναζήτησης τους, ώστε να είναι εύκολη η πρόσβαση των χρηστών σ’ αυτά.

Ταυτόχρονα τέθηκαν οι βάσεις για τη δημιουργία της πρώτης ολοκληρωμένης ηλεκτρονικής βάσης δεδομένων άρθρων από τοπικό μέσο ενημέρωσης.

Η “δημοκρατική”, που σας ευχαριστεί για την ενθουσιώδη ανταπόκριση σας στο νέο της εγχείρημα, ετοιμάζει σύντομα να εισάγει στο σύστημα που χρησιμοποιείτε και νέες εφαρμογές.

Από τη Διεύθυνση

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου