Αθλητικά

Συμμετοχές από όλο τον κόσμο στο Kos GranFondo

Το Kos GranFondo 2019 θα διεξαχθεί στις 19-21 Απριλίου στο νησί του Ιπποκράτη και ήδη οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, με τους αθλητές που θα βρεθούν στην Κω για να συμμετάσχουν στον σπουδαίο αυτό αγώνα, να προέρχονται από όλο τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, οι διοργανωτές του αγώνα της Κω μετρούν ήδη συμμετοχές από Γερμανία, Αυστραλία, Βουλγαρία, Τουρκία, Κύπρο, Καναδά, Σλοβακία, Βέλγιο, Μεγάλη Βρετανία, Πολωνία, Ουκρανία, Ρωσία, Ολλανδία, Ιράν, Ρουμανία, Σουηδία, Ελβετία, Δανία, ΗΠΑ, Ισπανία, Ιταλία, Νορβηγία, Ισραήλ και φυσικά από Ελλάδα, ενώ έπεται και συνέχεια!

Είναι η 2η συνεχόμενη χρονιά που διεξάγεται το “ΚΟS GranFondo 2019″, τοο οποίο αποτελεί προκριματικό Παγκοσμίου Κυπέλλου, σε 2 αγώνες. Ο πρώτος αγώνας της ατομικής χρονομέτρησης είναι απόστασης απόστασης 20.6 χλμ. ενώ ο αγώνας αντοχής είναι συνολικής απόστασης μαζί με την προεκκίνηση 124,6 χλμ. (96,6χλμ. για την κατηγορία ανδρών 60+ και γυναικών 50+) οι οποίοι είναι προκριματικοί αγώνες για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2019 που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 5-8 Σεπτεμβρίου 2019 στο Πόζναν της Πολωνίας, για τις παρακάτω κατηγορίες συμμετεχόντων σε Άντρες & Γυναίκες: 19-34, 35-39,40-44,45-49,50-54,55-59,60-64,65+, με διακύμανση ξεχωριστής βράβευσης και πρόκρισης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

To 25% της κάθε κατηγορίας παίρνει την πρόκριση στον τελικό με τουλάχιστον την τριάδα κάθε ηλικιακής κατηγορίας.

Οι εγγραφές στο Kos GranFondo

Η Οργανωτική επιτροπή θα προσφέρει στους συμμετέχοντες πακέτα που περιλαμβάνουν Διαμονή – Διατροφή- Εγγραφή – Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση – μετάλλιο της διοργάνωσης – Δώρο – Ασφάλιση αστικής ευθύνης – Μηχανική κάλυψη κατά τη διάρκεια των αγώνων – Υδροτροφοδοσία.

-Για την ακτοπλοϊκή μεταφορά προσφέρεται έκπτωση 50% σε επιβάτες και οχήματα που θα τεξιδέψουν με την Blue Star Ferries.

-Ποδηλατική ομάδα άνω των 12 ατόμων έχει επιπλέον έκπτωση 5%.

-Απαγορεύεται η διανομή του αριθμού συμμετέχοντα σε άλλον συμμετέχοντα. Θεωρείται παράβαση και τιμωρείται με αποκλεισμό.

Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα, σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής να επιβαρύνει τον συμμετέχοντα με 50€ για ακυρώσεις έως τις 30 Ιανουαρίου και με 100€ για ακυρώσεις από 31 Ιανουαρίου έως τις 18 Απριλίου. Επιπλέον ότι χρέωση προβλέπεται από την πολιτική ακύρωσης του ξενοδοχείου.

Για εγγραφές μετά την 31η Ιανουαρίου υπάρχει επιβάρυνση  στο κόστος εγγραφής 10%.

Για εγγραφές μετά την 6η Απριλίου υπάρχει επιβάρυνση  στο κόστος εγγραφής 25%.

Σε περίπτωση που η διοργάνωση ακυρωθεί εξαιτίας φυσικής καταστροφής (σεισμός, πλημμύρα, κ.α) ή για λόγους ανωτέρας βίας που ο διοργανωτής δεν ευθύνεται, τότε δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων, σύμφωνα με τους κανονισμούς.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Τα έξοδα πληρωμής για την εγγραφή στον αγώνα γίνονται με τους παρακάτω τρόπους, στην επωνυμία ‘’ΚΟS GranFondo 2019’’– ‘’Sports Tours Hellas’’:

Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό με την παραπάνω αιτιολογία όπως φαίνεται στη σελίδα του αγώνα στο: ”Προσφορές -Εγγραφή”

Με τη μέθοδο Pay Pal από το επίσημο website: http://www.kosgranfondo.gr

Σημείωση: Τα έξοδα συμμετοχής δεν επιστρέφονται και ούτε μεταβιβάζονται σε άλλον συμμετέχοντα. Τυχόν παράπτωμα του κανόνα ο συμμετέχοντας ακυρώνεται.

ΑΤΟΜΙΚΗ & ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ

Μπορείτε να συμπληρώσετε ομαδική φόρμα την οποία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.kosgranfondo.gr . Επίσης μπορείτε να την ζητήσετε με αίτημα σας στο info@kosgranfondo.gr
Σημείωση: Καμία εγγραφή δεν θεωρείτε έγκυρη εάν δεν υπάρχει πληρωμή των εξόδων συμμετοχής.

Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν:

-Όσοι από τους συμμετέχοντες εκδώσουν ημερήσια άδεια συμμετοχής, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας

-Όσοι διαθέτουν Master license

-Όσοι διαθέτουν δελτίο “ELITE”.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου