Επιμένει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στις ενστάσεις που διατύπωσε, στην Πολιτική Επιτροπήτου κόμματος, σχετικά με τους χειρισμούς της κυβέρνησης και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα στο ζήτημα των Σκοπίων.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, στο επιτελείο της Ν.Δ. αναγνωρίζουν ότι, θεσμικά, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δεν θα μπορούσε, απλώς, να αρνηθεί μία συνάντηση με τον Πρωθυπουργό και, μάλιστα, για ένα μείζον εθνικό θέμα.

«Είναι αργά για ουσιαστική ενημέρωση» σημείωναν συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, καταδεικνύοντας το βαθμό δυσπιστίας που υπάρχει πλέον έναντι των κυβερνητικών χειρισμών.

Ο κ. Μητσοτάκης, εξάλλου, έχει ήδη προγραμματισμένο ταξίδι για αύριο Σάββατο και την Κυριακή, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου θα έχει σειρά συναντήσεων με αξιωματούχους και επενδυτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newpost από το Γραφείο Τύπου της Ν.Δ., ήδη καταβάλλεται προσπάθεια προκειμένου να αλλάξει το πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη και να δώσει το παρών στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό. Χωρίς, βεβαίως, αυτό να συνεπάγεται ότι υπάρχουν προοπτικές σύμπτωσης των δύο πλευρών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ