• Συνεργασία με το διοικητή Σμηναγό Λαβδά Πρόδρομο και το προσωπικό του 6ου Σταθμού Αναφοράς (ραντάρ) τής Ρόδου είχε σήμερα το πρωί 26.1.2018 ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος κατά την παρουσία του στην παραπάνω μονάδα της Πολεμικής Αεροπορίας. Ανταλλάχτηκαν απόψεις για θέματα παλλαϊκής άμυνας και ο κ. Χ. Κόκκινος ευχαρίστησε τα στελέχη της Πολεμικής μας Αεροπορίας για την ετοιμότητά τους και τις υπηρεσίες προς την πατρίδα.

 

  • Το μεσημέρι τής ίδιας ημέρας ο κ. Χ. Κόκκινος ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση τής 95 Α.Δ.Τ.Ε. και του επικεφαλής της στρατηγού Χιονή Νικολάου παρακολούθησαν τους αγώνες καλαθοσφαίρισης που διοργάνωσε ο Στρατός μας και νωρίτερα είχαν συνεργασία για θέματα παλλαϊκής άμυνας.
  • Ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση της Α’θμιας Σχολικής Επιτροπής τού Δήμου Ρόδου, παρέστη σήμερα στην κοπή τής βασιλόπιτας παρουσία στελεχών της εκπαίδευσης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ιαλυσού (σχολικό κτίριο που είχε ενταχθεί στο ΕΣΠΑ επί θητείας του κ. Χ. Κόκκινου ως γενικού γραμματέα τής Π.Ν.Αι. το 2009). Στην ομιλία του ο κ. Χ. Κόκκινος επισήμανε «την ανάγκη συνεργασίας ανάμεσα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι υπηρετούν με συνέπεια και φιλότιμο τη δημόσια παιδεία και επισήμανε την ανάγκη να επενδύσει το κεντρικό κράτος στην εκπαίδευση, αφού αυτό θα αποτελέσει την απάντηση στην κρίση που διέρχεται ο τόπος.»

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ