Τη διαβεβαίωση ότι πριν την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου θα τελούνται οι πολιτικοί γάμοι στη Λίνδο, εξέφρασε ο Δήμαρχος Ρόδου κ Φώτης Χατζηδιάκος, στους προέδρους της Δημοτικής ενότητας Λινδίων, στη συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου στο δημοτικό κατάστημα της περιοχής.
Ο κ. Χατζηδιάκος, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες των τεχνικών υπηρεσιών και της διεύθυνσης πρασίνου, πραγματοποίησε κατ υπόδειξη του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας κ. Γιώργου Ελευθερίου, επιτόπια επίσκεψη σε τρία διαφορετικά σημεία και αναμένει τις παρατηρήσεις των υπηρεσιών, για την επιλογή του ιδανικότερου χώρου.
Ακολούθως συμμετείχε σε σύσκεψη, με τη συμμετοχή του συντονιστή της Δημοτικής Ενότητας Αντιδημάρχου κ. Μιχάλη Παλαιολόγου και του Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΡ κ. Δημήτρη Καρατζιά με τους προέδρου των τοπικών κοινοτήτων. Τους ενημέρωσε για τις τελευταίες διοικητικές αλλαγές, το ρόλο των συντονιστών στο νέο διοικητικό σχήμα που έχει προωθήσει, για την ευέλικτη και αποδοτικότερη αντιμετώπιση των θεμάτων καθημερινότητας, σε συνεργασία με τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων και τους υπηρεσιακούς προϊσταμένους.
Ο κ Χατζηδιάκος πραγματοποίησε ειδική αναφορά στα νέα έργα που προγραμματίζει ο δήμος, σε αυτά που βρίσκονται σε εξέλιξη, και για στις μικρές – μεγάλες παρεμβάσεις που έχουν συμπεριληφθεί στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Ρόδου για το 2018 και αναμένεται να εκτελεστούν με χρηματοδότηση από ιδίους πόρους και ευρωπαϊκά προγράμματα. Το βάρος της συζήτησης δόθηκε στην καθημερινότητα, με κύρια ζητήματα τις τεχνικές παρεμβάσεις, σε δρόμους, πλατείες, κτίρια, την αγροτική οδοποιία, την ύδρευση – άδρευση, την καθαριότητα και την καλύτερη αξιοποίηση του εργατοϋπαλληλικού προσωπικού.
Οι πρόεδροι με την σειρά τους έθεσαν τα θέματα που αφορούν τη ζώνη ευθύνης της κοινότητας τους χωριστά, στους αρμόδιους συντονιστές και επικεφαλής της ΔΕΥΑΡ και προγραμμάτισαν παρουσία του δημάρχου, τις επόμενες ενέργειες για την επίλυση των προβλημάτων.
Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης ο Δήμαρχος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του εργατοϋπαλληλικού προσωπικού της ενότητας και ευχήθηκε, χρόνια πολλά, υγεία και δημιουργικότητα για το νέο έτος.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ