Ειδήσεις

Συνάντηση εργασίας αντιδημάρχων του Δήμου Ρόδου στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Με εντολή του δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών Έργων Αθηνόδωρος Κωνσταντίνου και Ανάπτυξης Γιώργος Πόκκιας είχαν, σήμερα στην Αθήνα, συνάντηση εργασίας με την προϊσταμένη της Δ/νσης Δημοσίων Έργων Αγροτικών Χώρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κατερίνα Πάντσιου.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι προτάσεις του Δήμου Ρόδου για την κατασκευή και χρηματοδότηση δημοσίων έργων σε αγροτικές περιοχές του νησιού, στο πλαίσιο σχετικού προγράμματος του υπουργείου.
Αναλύθηκαν διεξοδικά τα δημόσια έργα του άξονα 3 του ΠΑΑ 2007- 2013 (πρώην ΟΠΑΑΧ) και οι προτάσεις που θα καταθέσει άμεσα ο Δήμος Ρόδου στο πλαίσιο προκήρυξης του προγράμματος 3.2.1 και 3.2.2, που αφορούν «βασικές υπηρεσίες στα δημόσια έργα για την οικονομία και τον αγροτικό πληθυσμό» και το οποίο λήγει την 1η Δεκεμβρίου 2014.
Κατά τη συνάντηση δόθηκε η διαβεβαίωση από την κ. Πάντσιου ότι όλα τα ώριμα έργα θα ενταχθούν στο πρόγραμμα. Αφορούν δε αρδευτικά έργα και έργα αγροτικής οδοποιϊας, στα όρια των δημοτικών ενοτήτων Νότιας Ρόδου, Καμείρου και Ατταβύρου, περιοχές εφαρμογής του προγράμματος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου