Ο Κώστας Διάκου από το βράδυ της Πέμπτης είναι και επίσημα νέος πρόεδρος των Πανθήρων, καθώς παρουσιάστηκε επίσημα σε συνέντευξη τύπου που έγινε στα εντυπωσιακά γραφεία του συλλόγου, παρουσία των προπονητών.
Ο Κώστας Διάκου και οι προπονητές των Πανθήρων ανέλυσαν το πλάνο του συλλόγου στα επόμενα χρόνια, με την ομάδα να… γυρίζει σελίδα, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για πρώτη φορά θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Τοπικής Κατηγορίας.
Μετά το τέλος της συνέντευξης τύπου, ακολούθησε μπουφές σε πολύ ζεστό κλίμα με… ποδοσφαιρική κουβέντα.
Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν:
Νίκος Καρπαθάκης: «Είναι μέρα χαράς για τους Πάνθηρες και για όλα τα τμήματά μας. Ο στόχος που είχαμε θέσει αρχικά με το πλάνο πενταετίας επιτεύχθηκε. Τώρα έχουμε νέα διοίκηση και καλωσορίζουμε τον κ. Κώστα Διάκου, στον οποίο ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του. Θα είμαστε δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί και ενωμένοι κοιτάζουμε την επόμενη μέρα του συλλόγου».
Κώστας Διάκου: «Θέλω να ευχαριστήσω καταρχήν το προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο. Οι λόγοι που με κάνουν να ασχοληθώ ως πρόεδρος με τους Πάνθηρες είναι η αγάπη μου για τον αθλητισμό και η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο.
Είναι μεγάλη μέρα για τους Πάνθηρες, οι οποίοι θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά και στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας. Ο πρώτος μας στόχος παραμένουν οι Ακαδημίες και η παραγωγική διαδικασία. Αυτό θα μας κάνει πιο δυνατούς και εύχομαι όλα τα όνειρά μας να γίνουν πραγματικότητα.
Θέλουμε να αναδείξουμε νέα ταλέντα, θα πάμε και στην Αθήνα, αφού διατηρούμε την συνεργασία μας με τον Πανιώνιο και στην συνέχεια θα έρθουν και οι προπονητές του στην Ρόδο.
Εύχομαι καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλους. Προσεχώς θα ανακοινώσουμε και το νέο Δ.Σ. των Πανθήρων.
Θέλουμε από τα παιδιά να είναι πρώτα καλοί μαθητές. Ήρθε η ώρα οι μικροί να πιστέψουν στον εαυτό τους. Δηλώνω ‘’παρών’’ και δυνατός για τους Πάνθηρες».
Σταμάτης Κουρδουνάκης: «Είναι τιμή μου να βρίσκομαι στους Πάνθηρες. Εύχομαι καλή δύναμη στο έργο του προέδρου και της διοίκησης.
Θέλουμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τις ακαδημίες μας και να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Πάνω απ’ όλα όμως να το ευχαριστηθούν τα παιδιά. Έχουμε εμπιστοσύνη σε όλους και ευελπιστώ ότι όλα θα πάνε καλά».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ