ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηρακλής Μαριτσών: «Μαριτσενός» ο Παγκράτης

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΙΤΣΩΝ- ΠΑΓΚΡΑΤΗΣ

Στην περαι­τέρω ενί­σχυση του έμψυχου δυνα­μι­κού του ενόψει της συνέ­χειας του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ Κατη­γο­ρίας, προ­χώ­ρησε ο Ηρακλής Μαρι­τσών.

Οι «πρά­σι­νοι» του Κώστα Πάττα απέ­κτη­σαν τον ακραίο αμυ­ντικό Αλέ­ξαν­δρο Παγκράτη που στα πρώτα παι­χνί­δια του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ Κατη­γο­ρίας αγω­νί­στηκε με την φανέλα της Α.Ε. Κατ­τα­βιάς.

Ο ποδο­σφαι­ρι­στής έλυσε την συνερ­γα­σία του με τους «κιτρι­νό­μαυ­ρους» και οι Μαρι­τσε­νοί με συντο­νι­σμέ­νες κινή­σεις κατά­φε­ραν να απο­σπά­σουν την υπο­γραφή του, με τον Παγκράτη να επι­στρέ­φει στον Ηρακλή την φανέλα του οποίου φόρεσε και στο παρελ­θόν.

Σημα­ντικό ρόλο στην ολο­κλή­ρωση της μετεγ­γρα­φής έπαιξε ο προ­πο­νη­τής του συλ­λό­γου Κώστας Πάττας, με τον οποίο ο Παγκρά­της δια­τη­ρεί άριστες σχέσεις.

Τέλος, αξίζει να ανα­φέ­ρουμε ότι οι άνθρω­ποι του Ηρακλή έχουν προβεί σε όλες τις ενέρ­γειες για την έκδοση του δελτίου του ποδο­σφαι­ρι­στή, έτσι ώστε να βρί­σκε­ται στην διάθεση του Κώστα Πάττα, στο κυρια­κά­τικο ντέρμπι με τον Α.Ο. Πυλίου.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.