Ειδήσεις

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται ο καθαρισμός ρεμάτων στην περιοχή της Ιαλυσού

“Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται ο καθαρισμός των ρεμάτων και των παραποτάμων στην ευρύτερη περιοχή της Ιαλυσού, προκειμένου να αποφευχθούν τα δυσάρεστα φαινόμενα του περασμένου Νοεμβρίου.

Στόχος είναι μέσα στις επόμενες ημέρες να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ώστε η χειμερινή περίοδος να βρει προετοιμασμένη και οχυρωμένη τη δημοτική κοινότητα Ιαλυσού που δοκιμάστηκε σκληρά πριν από περίπου έναν χρόνο.

Δημοτικοί υπάλληλοι με μηχανήματα του δήμου εργάζονται καθημερινά πυρετωδώς, ενώ και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου απέστειλε ένα μηχάνημα προκειμένου να ενισχύσει το έργο μας.

Παράλληλα τελούμε εν αναμονή της εγκατάστασης του αναδόχου για την εκτέλεση του έργου ,<<Καθαρισμός ποταμών, ρεμάτων και λοιπά της Δημοτικής Ενότητας Ιαλυσού>> αρμοδιότητας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Οι καθαρισμοί θα γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και όποτε κρίνεται απαραίτητο, ώστε να περιοριστούν να αποφευχθούν πλημμυρικά φαινόμενα και να προστατευτούν οι περιουσίες των κατοίκων και των επαγγελματιών της περιοχής”.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΙΑΛΥΣΟΥ

ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΡΜΙΝΑ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου