Την προετοιμασία τους για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 συνέχισαν χθες οι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Ιάλυσος, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Οικονομίδειο».
Ο Σάκης Παπαβασιλείου και οι συνεργάτες του μετά από απαραίτητο ζέσταμα, έδωσαν εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις ταχυτήτων και τακτικής, όπως και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Σήμερα οι «τοξοβόλοι» θα δώσουν ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι στον πλαίσιο της προετοιμασίας τους, καθώς θα υποδεχθούν στις 18:00 στο «Οικονομίδειο» τον ΑΣ. Ρόδος, με το τεχνικό επιτελείο να έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.
Στην φιλική αναμέτρηση δεν θα χρησιμοποιηθεί ο Μάρκος Μαραγκουδάκης, που ταλαιπωρείται από σφίξιμο στην γάμπα, με τον έμπειρο επιθετικό να συνεχίζει τις θεραπείες, ενώ από χθες ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.
Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας, και όπως όλα δείχνουν μέσα στην προσεχή εβδομάδα θα επιστρέψει σους κανονικούς ρυθμούς της προετοιμασίας, θέτοντας τις υπηρεσίες του στην διάθεση του Σάκη Παπαβασιλείου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ