Ειδήσεις

Προληπτικός έλεγχος Υγείας στο προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας, από την Περιφέρεια

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στα πλαίσια της διασφάλισης της Υγείας των Υπαλλήλων των Σωμάτων Ασφαλείας (Λιμενικό Σώμα – Αστυνομία), που έρχονται σε άμεση επαφή με τους μετανάστες- πρόσφυγες, συγκρότησε και ενεργοποίησε κλιμάκιο με σκοπό τον έλεγχο της Υγείας των υπαλλήλων αυτών.
Το κλιμάκιο, το οποίο αποτελείται από δύο Νοσηλεύτριες του Τμήματος Δημόσιας Υγείας και δύο Ιατρούς του Πολυδύναμου Ιατρείου Σύμης, διενήργησε την Δευτέρα 24/8/2015 προληπτικό έλεγχο σε 40 άτομα των Σωμάτων Ασφαλείας στο Γυαλό Σύμης.
Παράλληλα οι μετέχοντες στην υποδοχή προσφύγων – μεταναστών, ενημερώθηκαν για την λήψη προληπτικών μέτρων προφύλαξης της Υγείας τους, κατά την διάρκεια των επιχειρήσεων διάσωσης.
Υπηρεσίες προληπτικού ελέγχου υγείας και διαφώτισης για μέτρα προφύλαξης (στα Σώματα Ασφαλείας) θα προσφέρουν στα νησιά Κω, Κάλυμνο, Λέρο, Πάτμο αντίστοιχα κλιμάκια, τα οποία θα συγκροτηθούν και θα ενεργοποιηθούν άμεσα τις επόμενες ημέρες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου