Αθλητικά

Σε αναζήτηση προπονητών

Με νέους τεχνικούς ηγέτες θα πορευτούν στη νέα αγωνιστική περίοδο οι Μικτές ομάδες της Δωδεκανήσου, καθώς ολοκληρώθηκε η συνεργασία της ΕΠΣΔ με τους Γιώργο Μποσγανά και Θεόδωρο Θεοδώρου.
Η Ένωση με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, γνωστοποίησε τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι, με καταλυτική ημερομηνία την Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου.
Σημαντική παράμετρος για τους ενδιαφερόμενους είναι ότι δεν θα πρέπει να εργάζονται σε ομάδες της Δωδεκανήσου.
Επομένως εκ’ των πραγμάτων, ο Γιώργος Μποσγανάς δεν μπορεί να διεκδικήσει εκ’ νέου το πόστο του ενωσιακού τεχνικού, καθώς έχει αναλάβει προπονητική θέση στα τμήματα υποδομής της Ρόδου, σε αντίθεση με τον Θεόδωρο Θεοδώρου, που μπορεί να εκδηλώσει ενδιαφέρον για να συνεχίσει στη θέση του ενωσιακού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που αφορά την προκήρυξη για την πρόσληψη των δύο προπονητών από την ΕΠΣΔ, είναι η ακόλουθη:
«Προκήρυξη για την πρόσληψη δυο προπονητών των Μικτών ομάδων
Το διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου προκηρύσσει δύο θέσεις προπονητών για τις ανάγκες των Μικτών μας ομάδων.
Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται από τους υποψηφίους είναι :
α.- Να είναι κάτοχοι διπλώματος UEFA PRO, η UEFA Α, η UEFA Β.
β.-Ποινικό μητρώο για γενική χρήση
γ.-Βιογραφικό.
Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να εργάζονται σε σωματείο της δύναμής μας.
Τελευταία ημέρα για κατάθεση δικαιολογητικών η Παρασκευή 5/9/2014 και ώρα 13:00».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου