Ειδήσεις

Χ. Κόκκινος: Γιατί η απερχόμενη περιφερειακή αρχή δεσμεύσει το μέλλον της Περιφέρειας;

Από τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινο εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα 25/6/2014 στη Σύρο ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος και τα στελέχη του Περιφερειακού Συνδυασμού της Μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ» καταψήφισαν τις τροποποιήσεις του τεχνικού προγράμματος και τις προγραμματικές συμβάσεις που έφερε στα θέματα συζήτησης η απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου.
Το τεχνικό πρόγραμμα είχε χαρακτηριστεί στο σύνολό του αντιαναπτυξιακό, έχει αποτύχει και γεννούνται πολλά ερωτηματικά γιατί η απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή επιχειρεί την τροποποίησή του ενώ σε δυο (2) μήνες από σήμερα δε θα έχει τις ευθύνες της διοίκησης της ΠΝΑ.

Οι προγραμματικές συμβάσεις δεσμεύουν τη νέα Διοίκηση της ΠΝΑ με μελλοντικές υποχρεώσεις και ενέργειες αμφιβόλου αποτελεσματικότητας.
Εκτιμούμε ότι η Περιφερειακή Αρχή θα πρέπει σ’ αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα που ασκεί διοίκηση να περιοριστεί μόνο στις απαραίτητες ενέργειες που απαιτεί η διαχείριση και η καθημερινή λειτουργία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Η νέα Περιφερειακή Αρχή υπό τον κ. Χατζημάρκο που θα αναλάβει την 1/9/2014 έχει μπροστά της μεγάλες ευθύνες και όγκο δουλειάς και επιβάλλεται ηθικά να μην έχει δεσμευτεί από την απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή, αλλά να έχει την ευχέρεια ευέλικτων κινήσεων, διαθέσιμους πόρους, νέου σχεδιασμού και εφαρμογής του.

Χαράλαμπος Κόκκινος
Επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας
του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου
και του Περιφερειακού Συνδυασμού
«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου