Δικογραφία εις βάρος μια ομόρρυθμης εταιρείας για παράνομες παρεμβάσεις στον αιγιαλό και συγκεκριμένα στην παραλία του «Ελλη», έμπροσθεν καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος κοντά στο καζίνο, σχημάτισαν την 23η Μαΐου 2019 οι λιμενικοί του Τμήματος Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου.
Πιο συγκεκριμένα την 23η Μαΐου 2019 και περί ώραν 21.40 μετά από ανώνυμη τηλεφωνική καταγγελία για παράνομη κατασκευή πέργκολας στην ως άνω παραλία, μετέβη στο σημείο κλιμάκιο λιμενικών και εντόπισε τις παράνομες κατασκευές.
Διαπιστώθηκε ότι οι συγκεκριμένες κατασκευές επί του αιγιαλού αποτελούν επέκταση άλλων παράνομων παρεμβάσεων της ομόρρυθμης εταιρείας, που έχουν κριθεί κατεδαφιστέες με πρωτόκολλο κατεδάφισης, άρσης και απομάκρυνσης κτισμάτων, κατασκευών και έργων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Δημόσιας Περιουσίας Αιγαίου, που έχει εκδοθεί την 18η Οκτωβρίου 2017.
Πέραν της Εισαγγελικής Αρχής ενημερώθηκε ήδη η Κτηματική Υπηρεσία Δωδεκανήσων Α’ από την οποία το λιμενικό ζήτησε να σχηματίσει έκθεση ελέγχου αυτοψίας και σχετικό τοπογραφικό διάγραμμα προκειμένου να κινηθεί και η διαδικασία επιβολής κυρώσεων κατά των υπευθύνων.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ