Με κύπελλα και θέσεις στο βάθρο των νικητών επιστρέφουν οι δύο αθλητές του Ικάρου από την Πτολεμαΐδα, αφού ο Άρης Τσαρνάς ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου της ΜΧ1 και ο Φραγκίσκος Ζούνης στο τέταρτο της ΜΧ2, στον 4ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος MotoCross.

Και τα δύο σκέλη στις κατηγορίες που έλαβαν μέρος οι αθλητές του Ικάρου κύλησαν ομαλά και χωρίς απρόοπτα για τον Άρη και τον Φραγκίσκο. Στην τελική κατάταξη της ημέρας στην ΜΧ1 είχαμε:  1ος Hjortmarker Eddie  (Σουηδία), 2ος Κουζής Παναγιώτης και 3ος Τσαρνάς Άρης, αλλά επειδή οι αθλητές εκτός Ελλάδος που συμμετέχουν στους αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος δεν βαθμολογούνται, είχαμε τελικά τον Άρη στην 2η Θέση της βαθμολογούμενης κατάταξης.

Στην ΜΧ2 παρ’ όλες τις συνεχείς και αδικαιολόγητες μπλε σημαίες που έδιναν οι κριτές στον Φραγκίσκο και τον αποσυντόνισαν από την προσπάθειά του, είχαμε στην τελική κατάταξη της ημέρας: 1ος ΤΟΥΡΑΤΖΙ∆ΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, 2ος ΠΑΠΙΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, 3ος ALEX DIMITROV (Βουλγαρία), 4ος ΖΟΥΝΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ και όπως και στην ΜΧ1 έτσι και δω ο Φραγκίσκος τελικά παίρνει την 3η θέση της βαθμολογούμενης κατάταξης.

Στα «μελανά» σημεία του αγώνα να επισημάνουμε την έλλειψη βρεξίματος του αγωνιστικού χώρου, το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρχει πολύ σκόνη η οποία δυσχέρανε τις προσπάθειες των αγωνιζόμενων και σε κάποιες στιγμές έφτανε στα όρια του επικίνδυνου. Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν όλοι οι αγωνιζόμενοι να καταθέσουν αίτημα διαμαρτυρίας για τις συνθήκες που επικράτησαν. Ελπίζουμε οι διοργανωτές να το λάβουν σοβαρά υπ’ όψη τους, αφού στο ίδιο χώρο θα διεξαχθεί και τελευταίος αγώνας του Πρωταθλήματος στις 24 και 25 Ιουνίου. Επόμενος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Moto Cross στις 6 και 7 Μαΐου στη Χαλκίδα.

Αναλυτικά η αποστολή του ΙΚΑΡΟΥ στον αγώνα της Πτολεμαΐδας:
ΖΟΥΝΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ #37 Κατηγορία ΜΧ2
YAMAHA YZF 250
Χορηγοί: RACING DESIGN, YACCO, ΑΤΣΙΚΝΟΥΔΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ, FALIRAKI MOTOCROSS PARK
ΤΣΑΡΝΑΣ ΑΡΗΣ #91 Κατηγορία Κατηγορία ΜΧ1
HUSQVARNA FC 450
Χορηγοί: HUSQVARNA, MOTUL, MICHELIN, KTM SEE, RACERX, ΜΧ79, KRD
Ο Ίκαρος ευχαριστεί το μεγάλο χορηγό του, την εταιρεία BLUE STAR FERRIES για τις εκπτώσεις που προσφέρει στις μετακινήσεις των αθλητών του.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ