ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βασίλης Υψηλάντης: «Επιτακτική ανάγκη η ενίσχυση των αστυνομικών υπηρεσιών της Ρόδου»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ο Κο­σμή­το­ρας της Βου­λής και βου­λευ­τής Δω­δε­κα­νή­σου Βα­σί­λης Α. Υψη­λά­ντης κα­τό­πιν της από 26/06/2025 επι­στο­λής του Προ­έ­δρου του Επι­με­λη­τη­ρί­ου Δω­δε­κα­νή­σου κ. Γιάν­νη Πάπ­που, προ­έ­βη σε κοι­νο­βου­λευ­τι­κή ανα­φο­ρά προς τον Υπουρ­γό Προ­στα­σί­ας του Πο­λί­τη κ. Μι­χά­λη Χρυ­σο­χο­ΐ­δη θέ­το­ντας το αί­τη­μα της ενί­σχυ­σης της Α’ Διεύ­θυν­σης Αστυ­νο­μί­ας Δω­δε­κα­νή­σου.

Συ­γκε­κρι­μέ­να ο κ. Υψη­λά­ντης έθεσε το πρό­βλη­μα της υπο­στε­λέ­χω­σης της εν λόγω Διεύ­θυν­σης και των αυ­ξη­μέ­νων υπη­ρε­σια­κών ανα­γκών που προ­κύ­πτουν από την υψηλή  επι­σκε­ψι­μό­τη­τα των του­ρι­στών κατά την θε­ρι­νή πε­ρί­ο­δο.

Η ενί­σχυ­ση των αστυ­νο­μι­κών υπη­ρε­σιών με αν­θρώ­πι­νο δυ­να­μι­κό απο­τε­λεί βα­σι­κή προ­ϋ­πό­θε­ση για την εύ­ρυθ­μη λει­τουρ­γία της ανω­τέ­ρω Διεύ­θυν­σης και για την ενί­σχυ­ση του αι­σθή­μα­τος ασφα­λεί­ας των πο­λι­τών.

Ο βου­λευ­τής Δω­δε­κα­νή­σου θα συ­νε­χί­σει να πα­ρα­κο­λου­θεί στενά το ζή­τη­μα και να στη­ρί­ζει ενερ­γά τις προ­σπά­θειες που απο­βλέ­πουν στην ενί­σχυ­ση των αστυ­νο­μι­κών υπη­ρε­σιών της Α’ Διεύ­θυν­σης Αστυ­νο­μί­ας Δω­δε­κα­νή­σου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.