Ειδήσεις

Συνάντηση του κ. Δ. Γάκη με το ΔΣ του ΑΠΟΠΕΣ-Στήριξη στις προσπάθειες του Συλλόγου

Χθες, 24 Μαρτίου 2017, πραγματοποιήθηκε συνάντηση-ενημέρωση- συζήτηση με θέμα την πρόθεση για ανέγερση υποσταθμού υψηλής τάσης από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στην πόλη της Ρόδου και τις τελευταίες εξελίξεις.

Στη συνάντηση παρέστησαν ο Βουλευτής Δωδ/νήσου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Γάκης και τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου του ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ &  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΚΑΤΟΙΚΩΝ  ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ  ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ,  ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΑΓ.  ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Ε . Γαλανού, Γ. Σάββενας, Μ. Λαρδούτσος, Γ. Ηλιοπούλου καθώς και ο κ. Αναστάσιος Σάββας.

Η ανωτέρω συνάντηση αποφασίστηκε ομόφωνα από το ΔΣ του ΑΠΟΠΕΣ μετά από την επιθυμία του κ. Γάκη για σχετική ενημέρωση. Αφού ενημερώθηκε και μετά από μια εποικοδομητική συζήτηση, επιβεβαίωσε την στήριξη του στις προσπάθειες του συλλόγου,
για την υπεράσπιση της υγείας αναφερόμενος στην αρχή της προφύλαξης, την ουσιαστική αναβάθμιση της περιοχής που πλέον είναι και η νέα είσοδος της πόλης, και την προστασία του μνημείου.
Δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του και ότι θα προβεί σε κάθε απαραίτητη ενέργεια και πρωτοβουλία προκειμένου να προωθήσει τα δίκαια αιτήματα του Συλλόγου.

Το ΔΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου