Τοπικές Ειδήσεις

Ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ Δωδ/σου σχετικά με το εμβολιασμό του Περιφερειάρχη

Από την ΝΕ Δωδεκανήσου του Κινήματος Αλλαγής εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Να αποδοκιμάσει τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκο, ζήτησε από τον Πρωθυπουργό, η Πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ κα. Φώφη Γεννηματά.

Κατά τη σημερινή (25/2/2020) ομιλία της στη Βουλή, επί της συζήτησης για την ποιότητα της Δημοκρατίας και του Δημοσίου Διαλόγου, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κα. Φώφη Γεννηματά αναφέρθηκε στον εκτός σειράς εμβολιασμό του «γαλάζιου» περιφερειάρχη, μακριά από τον τόπο κατοικίας του. Πρόλαβε δε τον πρωθυπουργό, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι ήδη γνωστό ότι δεν περίσσεψαν τα εμβόλια και ότι ο κ. Χατζημάρκος είχε από πριν συμπεριληφθεί στην κατάσταση εμβολιασμού.

Ακόμη, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, ζήτησε από τον Πρωθυπουργό να ξεκαθαρίσει ποιος έχει την ευθύνη κατάρτισης των καταλόγων εμβολιασμού και να αποδοκιμάσει την πράξη του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου.

Είναι σαφές, ότι είναι πολλαπλά εκτεθειμένος ο κ. Χατζημάρκος, τόσο για την επιλογή του να καταστρατηγήσει τη διαδικασία προτεραιότητας των υπερηλίκων και των χαλκιτών εν γένει, εκμεταλλευόμενος με τον χειρότερο τρόπο το αξίωμα του, όσο και για τον παιδαριώδη τρόπο συγκάλυψης που επιχείρησε.

Λαμβάνοντας υπόψη την εν γένει παρουσία του κατά την «Κυριακάτικη εξόρμηση του» στη Χάλκη, μια συγνώμη από τον Περιφερειάρχη, στην παρούσα φάση, είναι ενδεδειγμένη, ως μια ελάχιστη μορφή μεταμέλειας και πράξη προστασίας του θεσμού που του έχει εμπιστευτεί ο Δωδεκανησιακός λαός.

Έτσι κι αλλιώς, ο θεσμός του «Περιφερειάρχη» τον υπερβαίνει.

 

 

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

νοτίου συγκροτήματος ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • Μόνογυιος Γιωργος    27.02.2021 08:19

    Κατινες

Σχολιασμός άρθρου