Με επιστολή του προϊσταμένου του Τμήματος Εκτελέσεως Εργων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Ιωάννη Παπαϊωάννου προς την ανάδοχο εταιρεία (ΙΚΕ) του έργου της καθαίρεσης της κατεστραμμένης γέφυρας του ποταμού Μάκκαρη επί της Εθνικής Οδού Ρόδου – Λίνδου, ζητήθηκε από την 17η Φεβρουαρίου 2020, η απομάκρυνση όλων των φερτών υλικών για την προστασία του περιβάλλοντος.
Πιο συγκεκριμένα σε συνέχεια προφορικής εντολής που είχε δοθεί ζητήθηκε από την ανάδοχο και εγγράφως να απομακρύνει το υλικό που βρισκόταν ενσωματωμένο στο σώμα της καθαιρεθείσας γέφυρας και συγκεκριμένα της εξηλασμένης πολυστερίνης (φελιζόλ) που περιλαμβανόταν στα κενά της δοκού της.
Μάλιστα της είχε δοθεί την 17η Φεβρουαρίου 2020 διήμερη προθεσμία για να απομακρύνει όλα τα υλικά που βρίσκονται είτε στο χώρο του έργου, είτε λόγω της παράλειψης απομάκρυνσής τους παρασύρθηκαν από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις και βρίσκονται διάσπαρτα σε διάφορα σημεία στην κοίτη του χείμαρρου «Μάκκαρη» και στην παραλία Χαράκι (σημ: για το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί έγραψε η «δ» την Κυριακή).

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ