Τοπικές Ειδήσεις

Συνάντηση Στ. Δράκου με τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου Ιωάννη Τσιτσικά

Με τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου Ιωάννη Τσιτσικά, είχε την τιμή να συναντηθεί ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος. Η συνάντηση, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη Ρόδο, σε ιδιαίτερα χρήσιμο κλίμα.

Ο διοικητής Ιωάννης Τσιτσικάς, ενημέρωσε τον πολιτευτή Δρα. Στέφανο Ι. Δράκο, για την ανάγκη ορθής πρόληψης και στήριξης σχετικών δράσεων, για το στελεχιακό δυναμικό της Υπηρεσίας, καθώς και για τις αντίξοες και επικίνδυνες συνθήκες υπό τις οποίες λειτουργούν ιδιαίτερα σε περίπτωση πυρκαγιάς. Ο διοικητής, ανέλυσε στον πολιτευτή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Υπηρεσία, ενώ του εξήγησε πως θα πρέπει να υπάρξει ιδιαίτερος σχεδιασμός σε «επικίνδυνες» περιοχές. Ακόμη, αναφέρθηκε στην ανάγκη λήψης επιπλέον μέτρων σε επιμέρους περιοχές.

Ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος, χαρακτήρισε εποικοδομητική και ουσιαστική τη συνάντησή τους, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν ανήκει στην κατηγορία εκείνων των ανθρώπων που μοιράζουν δεσμεύσεις χωρίς αντίκρισμα. Σε αυτό το πλαίσιο του ζήτησε να τον κρατά ενήμερο για τυχόν ζητήματα που προκύπτουν και στα οποία μπορεί να φανεί ουσιαστικά χρήσιμος. Δήλωσε στο πλευρό των ένστολων και αναγνώρισε το ριψοκίνδυνο της εργασίας τους, το οποίο και χαρακτήρισε λειτούργημα.

Ο Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος, συγχαίρει τον κο Ιωάννη Τσιτσικά και για την προαγωγή του στο βαθμό του πυράρχου.

Με εκτίμηση,

Δρ. Στέφανος I. Δράκος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου