Ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά των “αγροτοπατέρων” σχετικά με τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στο κυβερνητικό σχέδιο για το ασφαλιστικό ενώ διεμήνυσε πως το “πάρτι” έχει τελειώσει.
“Εάν δεν ληφθούν τώρα μέτρα και δεν σταματήσουν οι επιπτώσεις από το πάρτι υπέρ των αγροτοπατέρων και του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, θυμάστε πώς ζύγιζαν πέτρες για να πάρουν επιδοτήσεις, θυμάστε τι έγινε με τα μπαμπάκια, αν δεν αλλάξει αυτή η νοοτροπία και η κατάσταση και αν δεν υπάρξει νέα αφετηρία θα έχουμε κάθε χρόνο όλο και πιο χειρότερη αγροτική κατάσταση”, δήλωσε ο Νίκος Φίλης μιλώντας στην ΕΡΤ.
Επιπλέον, κάλεσε τους αγρότες να επιστρέψουν στο τραπέζι του διαλόγου.
Πηγή: reporter.gr































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.