Τοπικές Ειδήσεις

Κάλαντα και φιλανθρωπική δράση από τα παιδιά του Δ.Σ. Παραδεισίου

Χαρούμενες μελωδίες αντήχησαν στις γειτονιές του Παραδεισίου το πρωί της Τετάρτης, 21 Δεκεμβρίου 2022, από τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα που έψαλλαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄ και Στ΄ τάξης με τη συνοδεία εκπαιδευτικών και γονέων. Τα παιδιά με περίσσιο ζήλο και ζωντάνια τραγούδησαν τα κάλαντα, εισάγοντας όλους στο γιορτινό κλίμα των ημερών που ακολουθούν κι όλοι έσπευσαν να δώσουν τον οβολό τους. Τα παιδιά, μεταφέροντας το χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου, κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένα αξιόλογο ποσό το οποίο θα διαθέσουν για δύο σκοπούς. Το ήμισυ των χρημάτων θα διατεθεί για να καλύψει ένα μέρος από τα έξοδα της εκπαιδευτικής εκδρομής της Στ΄ τάξης στη Βουλή των Ελλήνων. Τα υπόλοιπα χρήματα Οχτακόσια σαράντα τέσσερα (844€) τα παιδιά πήραν την πρωτοβουλία να τα δωρίσουν στο θεραπευτήριο χρόνιων παθήσεων παίδων «Ο Άγιος Ανδρέας» μαζί με είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσαν.

Ο διευθυντής, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές/τριες του σχολείου ευχαριστούν θερμά όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια και σας εύχονται καλές γιορτές με υγεία κι αγάπη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου