Προνοώντας το δεύτερο και δριμύτερο κύμα της πανδημίας του covid-19, από το καλοκαίρι έλαβε όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό. Όταν υπάρχει θέληση … όλα γίνονται, λένε με νόημα οι παροικούντες στο Εφετείο Δωδεκανήσου.

Τα γυαλιά.. έβαλε στα δικαστήρια όλης της χώρας το Εφετείο Δωδεκανήσου.

Προνοώντας το δεύτερο και δριμύτερο κύμα της πανδημίας του covid-19, από το καλοκαίρι έλαβε όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό. Όταν υπάρχει θέληση … όλα γίνονται, λένε με νόημα οι παροικούντες στο εν λόγω Εφετείο.

Η τοποθέτηση προστατευτικών τζαμιών πλεξιγκλάς, μπροστά από την έδρα των δικαστών, στο έδρανο του μάρτυρα, στις θέσεις των δικηγόρων, στο εδώλιο αλλά και μπροστά από του πάγκους των δικαστικών υπηρεσιών στο προαύλιο χώρο όπου στεγάζονται οι γραμματείες του Εφετείου Δωδεκανήσου, και με την πιστή εφαρμογή του πρωτοκόλλου για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού, επιτρέπουν ακόμα και σε αυτές τις μικρές δικαστικές αίθουσες την διεξαγωγή των δικών αλλά και την εξυπηρέτηση κοινού και δικηγόρων χωρίς προβλήματα. 

Αδιάψευστος μάρτυρας οι φωτογραφίες που παρουσιάζει το “Dikastiko.gr”. Και να σκεφτεί κανείς ότι σε μερικά και πιο νευραλγικά δικαστήρια της χώρας, όχι πλεξιγκλάς δεν έχουν αλλά ψάχνουν ακόμα και τις μάσκες. 

Πηγή : dikastiko.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ