Του Δημήτρη Γκάτσιου

Στα καίρια ερωτήματα επάνω στα οποία θα κληθεί να απαντήσει τη Δευτέρα στη Βουλή ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, για την υπόθεση Καμμένου εστιάζει η Νέα Δημοκρατία.

Στον απόηχο της δήλωσης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη, σύμφωνα με την οποία ο κ. Τσίπρας “θα απολογηθεί” και αυτός στην Ολομέλεια, μαζί με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και συγκυβερνήτη του, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, επεσήμανε πως ο πρωθυπουργός θα έρθει στην Ολομέλεια, για να τοποθετηθεί επάνω σε μείζονα ερωτηματικά.

“Γιατί σε διακρατική συμφωνία υπάρχει μεσάζοντας; Ποιος είναι ο κ. Παπαδόπουλος και ποια είναι η σχέση του με τον κ. Καμμένο; Σε ποιες αγοραπωλησίες όπλων έχει εμπλακεί; Γίνεται λόγος για 300.000 βλήματα, την ώρα που η Σαουδική Αραβία ενδιαφέρεται για 100.000. Τι θα γίνονταν τα υπόλοιπα 200.000 βλήματα;”, τόνισε, από το βήμα της ενημέρωσης των δημοσιογράφων, η κ. Σπυράκη.

Παράλληλα, η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε πως σε λίγο θα έρθουν στο προσκήνιο μία σειρά από δελτία Τύπου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στα οποία θα αποτυπώνονται συναντήσεις του Βασίλη Παπαδόπουλου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Όσον αφορά στις αντιδράσεις που εκδηλώνονται στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το ζήτημα Καμμένου, η κ. Σπυράκη έκανε λόγο για όψιμη υποκρισία, προσθέτοντας πως όλα είναι απολύτως γνωστά και οι υπογραφές των αρμοδίων υπάρχουν στο ΚΥΣΕΑ.

capital.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ