Το Σάββατο στις 14:30 η Α.Ε. Κατταβιάς θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο Πηγαδίων Καρπάθου από τον τοπικό Ποσειδώνα για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας. Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν πολύ καλά στην σεζόν με συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, ωστόσο, στο τελευταίο διάστημα η ομάδα δεν έχει… πάρει τα παιχνίδια που ήθελε, με τελευταίο την εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Παστίδας, γι’ αυτό και υποχώρησε στον βαθμολογικό πίνακα.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Ποσειδώνα είναι αποφασιστικής σημασίας για τον σύλλογο του νησιού μας, με την νίκη να αποτελεί μονόδρομο, προκειμένου η Α.Ε. Κατταβιάς να μην μπλέξει σε περιπέτειες όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία.
Φυσικά γνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολη αποστολή αφού ο Ποσειδώνας παρουσιάζεται ιδιαίτερα ισχυρός όταν αγωνίζεται στην έδρα του, που γίνεται ακόμα δυσκολότερη λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν στο στρατόπεδο των «κιτρινόμαυρων», καθώς τέσσερις ποδοσφαιριστές δεν θα βρίσκονται στην διάθεση του Μανώλη Φραντζή.
Ο λόγος για τους Μανώλη Ντούπη, Χαλίς Σιέχ, Γιώργο Σαλαμαστράκη και Γιώργο Μαργεττάκη που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή.
Από την άλλη επιστρέφει ο Βίκτορας Πάπα, ο οποίος απουσίαζε το τελευταίο διάστημα λόγω επαγγελματικών του υποχρεώσεων.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου, ολοκληρώθηκε χθες στις εγκαταστάσεις του Κορακόνερου, με ένα χαλαρό σε ρυθμό πρόγραμμα, επικεντρωμένο σε ασκήσεις τακτικής, καθώς είχε προηγηθεί την Τετάρτη το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Άγιο Γεώργιο.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι η αποστολή της Α.Ε. Κατταβιάς θα αναχωρήσει για την Κάρπαθο το πρωί του Σαββάτου, αεροπορικώς.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ