Με δύο κολυμβητές και δύο κολυμβήτριες συμμετέχει στο δεύτερο προκριματικό κύκλο GRAND PRIX Κολύμβησης στο Ηράκλειο Κρήτης τελικά ο Υγρός Στίβος Ρόδου από την Παρασκευή έως και την Κυριακή στο Κολυμβητήριο «Λίντο» Ηρακλείου και αισιοδοξεί με ανυπομονησία για πολύ καλά αποτελέσματα.
Ο 13χρονος Στέλιος Βεϊσάκης βελτιωμένος θεαματικά και αρκετά άνετος πλέον μετά και τις πρόσφατες επιτυχίες του, θα κολυμπήσει 50, 100,200 μ. ύπτια και προσβλέπει σε καλυτέρευση των χρόνων του και αν οι σειρές του είναι ανταγωνιστικές, θέλει πρόκριση στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα από τώρα.
Ο 16χρονος Κυριάκος Μαυράκης δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα στις κούρσες του και με αντίπαλο μόνο το χρονόμετρο στα 400, 800 και 1500 μ. ελεύθερο θα πρέπει να πετύχει συντριβή των επιδόσεών του και αυτόματη πρόκριση στο Καλοκαιρινό Πρωτάθλημα Μεγάλων Αποστάσεων.
Στα κορίτσια, η 13χρονη Σιμέλα Κακούλη στα 50, 100, 200 πρόσθιο αναμένεται να βελτιώσει τις ήδη πολύ γρήγορες επιδόσεις της και να προκριθεί έτσι στα Πρωταθλήματα που την απασχολούν και να επιδιώξει βάθρο το καλοκαίρι μια και στο Χειμερινό Πρωτάθλημα δύσκολα θα συμμετάσχει.
Η «κυρία» των αποστάσεων Ευδοκία Κρητικού θα πέσει στα 400, 800 και 1500 μ. ελεύθερο και αν και χωρίς ουσιαστικό συναγωνισμό θα πάει για ρεκόρ. Πόσο χαμηλά θα κατέβει θα ξέρουμε την Κυριακή το βράδυ που θα έχει τελειώσει το ενδιαφέρον αυτό Meeting που αναμένεται να συγκεντρώσει πάνω από 700 κολυμβητές και κολυμβήτριες στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την πρόκριση στα 25αρια αλλά και στα 50αρια Πανελλήνια Πρωταθλήματα.
Όλα τα παιδιά βρίσκονται σε εξαιρετικά καλή κατάσταση και αγωνιστική ετοιμότητα, για να πετύχουν τους στόχους τους.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ