Σήμερα ανοίγει η αυλαία της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας στον 1ο όμιλο, με τον Ακουσίλαο να φιλοξενείται στο γήπεδο Κοσκινού με τον Α.Ο. Σύμης.
Οι «πράσινοι» των Φανών προέρχονται από δύο συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα, γι’ αυτό και θέλουν να διευρύνουν το σερί τους, έτσι ώστε να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ξεπερνώντας ακόμα ένα δύσκολο εμπόδιο.
Μπορεί στόχος του Ακουσίλαου να είναι η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής, όμως η έως τώρα πορεία της ομάδας δείχνει ότι μπορεί το κάτι παραπάνω, γι’ αυτό και οι Φανενοί θέλουν να μείνουν επικεφαλής του πίνακα για όσο περισσότερο καιρό γίνεται.
Ο Κώστας Ζουρούδης έχει προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές του όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, οι οποίοι είναι πανέτοιμοι και αποφασισμένοι να προσθέσουν ακόμα ένα «τρίποντο» στη συλλογή τους.
Η προετοιμασία του συλλόγου ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι στο γήπεδο Φανών, με ένα χαλαρό σε ρυθμό πρόγραμμα, επικεντρωμένο σε ασκήσεις τακτικής και σε αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Το ευχάριστο για τον νεαρό τεχνικό είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεσή του για να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, προκειμένου οι «πράσινοι» να οδηγηθούν στην κατάκτηση της πολύτιμης νίκης.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ