Ειδήσεις

Συνάντηση Δημάρχου Λέρου με τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου

Τη Ρόδο επισκέφτηκε ο δήμαρχος Λέρου, πραγματοποιώντας συναντήσεις για διάφορα θέματα που αφορούν το νησί μας.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη (20/11) ο δήμαρχος συναντήθηκε με τον προϊστάμενο του Τμήματος Δομών Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Μαριά και τον κ. Λυμπερόπουλο, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία δημοπράτησης του φράγματος.

Επίσης, συναντήθηκε με τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Βιομηχανίας, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων κ. Ρολογά και τον κ. Λάκουρα, όπου και συζήτησαν για την πορεία του έργου αποκατάστασης ΧΑΔΑ και τη λειτουργία μονάδας κομποστοποίησης.

Τέλος, συναντήθηκε με τον προϊστάμενο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Παπαδομαρκάκη για να τον ευχαριστήσει για την αμέριστη συμπαράσταση του στην ίδρυση του Δημόσιου ΙΕΚ στο νησί μας, αλλά και γενικότερα για την πολύτιμη συνεργασία του σε θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας του.

Την Παρασκευή, ο δήμαρχος Λέρου είχε συνάντηση στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με τον περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκο, το Δήμαρχο Ρόδου κ. Χατζηδιάκο και τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ζαννετίδη, για τα προβλήματα λειτουργίας και στελέχωσης του ΦΟΔΣΑ Νήσων Νοτίου Αιγαίου, με αφορμή το προς διαβούλευση σχέδιο νόμου που αναρτήθηκε στις 19 Νοεμβρίου με θέμα την ενίσχυση της ανακύκλωσης και της βελτίωσης της διαχείρισης των απορριμμάτων, από το ΥΠΕΚΑ.

Η πρόταση του δημάρχου Λέρου, ήταν ο ΦΟΔΣΑ να λειτουργήσει σε διαβαθμιδική συνεργασία με την Περιφέρεια.

Τέλος, εκτενής αναφορά έγινε και στον τρόπο λειτουργίας των Λιμενικών Ταμείων, ενόψει των προτεινόμενων αλλαγών.

Οι συναντήσεις του δημάρχου θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα σε Σύρο και Αθήνα με γνώμονα πάντοτε την ανάπτυξη του νησιού μας.

lerosnews.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου