Το Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) Ρόδου – νοτίου συγκροτήματος Δωδεκανήσου, ως υποστηρικτική δομή που υπάγεται στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Δωδεκανήσου, εξυπηρετεί τα εργαστήρια Φυσικών Επιστημών των σχολικών μονάδων του νοτίου συγκροτήματος Δωδεκανήσου (Ρόδος-Κάρπαθος-Κάσος-Καστελόριζο-Σύμη-Τήλος-Χάλκη).
Δεδομένων των οικονομικών συνθηκών στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, το ΕΚΦΕ Ρόδουέθεσε αίτημαδωρεάς ακτοπλοϊκών εισιτηρίων προς την εταιρεία Dodekanisos Seaways για τα νησιά που καλύπτει το δίκτυό της και είναι στην αρμοδιότητα του ΕΚΦΕ Ρόδου. Η εταιρεία ανταποκρίθηκε θετικά, συμβάλλοντας σημαντικά στο έργο του υπευθύνου του ΕΚΦΕ Ρόδου και διευκολύνοντας τις επισκέψεις του σε σχολεία της αρμοδιότητάς του. Ήδη, την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσκεψη στο Καστελόριζο και έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις στα νησιά Χάλκη, Τήλο και Σύμη στις 27/10/2015, 29/10/2015 και 3/11/2015, αντίστοιχα.
Το ΕΚΦΕ Ρόδου εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς την εταιρεία Dodekanisos Seaways για τη σημαντική δωρεά, με την οποία επιβεβαιώνει την εταιρική κοινωνική ευθύνη της στην τοπική Κοινωνία και την Εκπαίδευση.

Ρόδος,23/10/2015

Ο Υπεύθυνος του ΕΚΦΕ Ρόδου

Κρητικός Γεώργιος

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ