Αθλητικά

Η ανάρτηση του Τσοπανάκη προκάλεσε την αντίδραση των Ψέλλα, Λουιζίδη και Παυλίδη

Η απόφαση της Ε.Ε.Α να απορρίψει το «αίτημα θεραπείας» της ΠΑΕ Ρόδου, εμμένοντας στην αρχική της απόφαση να μην χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της S.L.2 στα «ελάφια», προκάλεσε την αντιπαράθεση του Χρυσόστομου Ψέλλα, του Γιώργου Παυλίδη και του Δημοσθένη Λουιζίδη με τον Δημήτρη Τσοπανάκη.
Αρχικά, ο Δημήτρης Τσοπανάκης με ανάρτηση στο προσωπικό προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, σχολίασε την απόφαση της Ε.Ε.Α, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι ο Ψέλλας, ο Παυλίδης και ο Λουιζίδης θα έπρεπε να παραιτηθούν από την ΕΠΣΔ.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημήτρη Τσοπανάκη:
«Τι έγινε ρε παιδιά με την ομάδα της Ρόδου; Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού απέρριψε το ‘’αίτημα θεραπείας’’ που υπέβαλε η ΠΑΕ.
Αυτό σημαίνει πως ο φάκελος δεν είναι σωστός. Αντί, λοιπόν, να ψάχνουμε ποιος έβαλε το δακτυλάκι του να απορριφθεί ο φάκελος, ας κοιτάξουμε την ουσία. Το ότι μερικοί πολιτικοί σχίζουν τα ιμάτια τους για να σωθεί η ομάδα, δεν σημαίνει τίποτα.
Απλά διεκδικούν την συμπάθεια και την ψήφο των φιλάθλων. Δεν βλέπω κανέναν να υποβάλει παραίτηση. Ούτε καν η ΕΠΣΔ, στην οποία τρία τουλάχιστον μέλη της είναι γνωστά στελέχη της Ρόδου. Ούτε αυτοί υπέβαλαν παραίτηση. Γιατί; Μήπως ξέρουν κάτι παραπάνω;
Υ.Γ. Ξέρω ότι πάλι θα ρίξουν την μπάλα αλλού, στο ότι εγώ είμαι Διαγόρας, αλλά η αλήθεια πονάει…».
Η αντίδραση των τριών μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΔ ήταν άμεση.
Με ανακοίνωση που εξέδωσαν απάντησαν στον Δημήτρη Τσοπανάκη, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι τα εκλεγμένα στελέχη της ΕΠΣΔ, δίνουν καθημερινά αγώνες για όλα τα σωματεία της Δωδεκανήσου.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Χρυσόστομου Ψέλλα, του Γιώργου Παυλίδη και του Δημοσθένη Λουιζίδη, αναφέρονται τα εξής:
«Απάντηση στον κ. Τσοπανάκη και για όσους δεν έχουν καταλάβει ακόμη τι έχει συμβεί…
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού απέρριψε την αίτηση της ΠΑΕ Α.Σ. Ρόδος, για ένα έγγραφο, σε έναν πλήρη κατά τα άλλα φάκελο.
Η ‘’αίτηση θεραπείας’’, απορρίφθηκε ως εκπρόθεσμη, ενώ άλλες, που ήταν εκπρόθεσμες, συμπεριλήφθηκαν κανονικά.
Αυτά για να κοιτάξουμε επιτέλους την ουσία! Ας αφήσουμε τους ‘’μερικούς’’ και τους ‘’υπόλοιπους’’ πολιτικούς, για τους οποίους γνωρίζουμε πολύ καλά τα ελατήριά τους, ταπεινά ή μη και ας πάμε στα δικά μας.
Την ώρα της μάχης δεν μιλάει κανένας για παραίτηση! Σε μία μάχη δεν περισσεύει κανείς! Τα εκλεγμένα στελέχη της ΕΠΣΔ, δίνουν καθημερινά αγώνες για όλα τα σωματεία της Δωδεκανήσου, και γι αυτό το λόγω τιμήθηκαν με ψήφο εμπιστοσύνης από τα σωματεία – μέλη της Ένωσης, κατατάσσοντάς τους στις τρείς πρώτες θέσεις.
Το ποιος κινείται με οπαδικά κριτήρια, δυστυχώς για αυτούς, είναι ήδη παρελθόν!».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου