Τοπικές Ειδήσεις

Η ΕΥΘΥΤΑ την Μ. Πέμπτη μοιράζει πασχαλινές λαμπάδες στους οδηγούς

Οι πασχαλινές λαμπάδες συμβολίζουν το νέο φως του Χριστού, που θα φωτίσει τις ψυχές μας, Επιπλέον, η λαμπάδα ήταν και είναι το σύμβολο του φωτός, που έφερε ο Χριστός, νικώντας το θάνατο και κατ’ επέκταση το σκοτάδι με την Ανάστασή του.

Η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ για δέκατη (10 ) χρονιά θα είναι στην πλατεία Κύπρου στις 12:00 για να μοιράσει πασχαλινές λαμπάδες, έντυπα και αλκοτέστ μιας χρήσης (χορηγός ΣΥΦΑΚ) στους οδηγούς και να ανταλλάξει ευχές και μηνύματα για ασφαλείς διαδρομές μαζί με την Τροχαία Ρόδου. Ας ευχηθούμε όλοι μας το φως της Ανάστασης που θα μεταφέρουμε στο σπίτι μας να μας φωτίζει σε κάθε μας μετακίνηση και οι διαδρομές μας να είναι ασφαλείς, φωτίζοντας τη ζωή μας με το φως της χαράς για ΖΩΗ.

Ευχαριστούμε την Τροχαία Ρόδου, τη ΣΥΦΑΚ-ΡΟΔΟΥ, τα μέλη, τους εθελοντές φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου που βοήθησαν με μεγάλο ενθουσιασμό στον στολισμό των πασχαλινών λαμπάδων για την προσπάθεια που καταβάλει η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, προκειμένου να μεταφέρει μηνύματα με ευφάνταστο τρόπο στους οδηγούς για την οδική συμπεριφορά, μιας συμπεριφοράς που μπορεί να έχει η μη τήρηση στους Κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και τις συνέπειες των λανθασμένων αποφάσεων που παίρνουν οι οδηγοί στο δρόμο και στους κινδύνους που μπορούν αυτές οι συμπεριφορές να προκαλέσουν..

Η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, εύχεται σε όλους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με ασφαλείς διαδρομές.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου