Ειδήσεις

Αποτελέσματα 8ου ∆ιαγωνισμού Φωτογραφίας 2017 Dodekanisos Seaways

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο «8ος διαγωνισμός φωτογραφίας» για το έτος 2017, τον οποίο διοργανώνει η Dodekanisos Seaways από το 2010.
Φέτος συμμετείχαν περισσότεροι από 70 ερασιτέχνες φωτογράφοι, επισκέπτες των νησιών του Αιγαίου , με 320 φωτογραφίες,αρκετές των οποίων είναι εντυπωσιακές, και προβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο τις απαράμιλλες  φυσικές ομορφιέςαποτυπώνοντας παράλληλα καθημερινές στιγμές από την καθημερινή ζωή των νησιωτών μας.
Φέτος, για πρώτη φορά, η εταιρεία καθιέρωσε και τέταρτο βραβείο, το «βραβείο κοινού» που ψήφισε, μέσω της σελίδας μας στο facebook την καλύτερη φωτογραφία, μια πανοραμική όψη της πόλης της Ρόδου, του καλλιτέχνη φωτογράφου κ. Φίλιππου Φιλίππου.
Το πρώτο βραβείο απέσπασε ο κ. Στέργος Σκούλουκας, με τη φωτογραφία «Όλυμπος Καρπάθου».
Το δεύτερο βραβείο απέσπασε ο κ. Σωτήρης Σιαπκάς με τη φωτογραφία «Στο λιμάνι της Καλύμνου».
Το τρίτο βραβείο πήρε η φωτογραφία του κ. Γιώργου Μακρόπουλου με θέμα «Guide your spirit» στην Κω.
Τέλος, έπαινο απέσπασαν 16 φωτογραφίες και συγκεκριμένα:
Alexandr Golovnev Serenity Ικαρία
Ιωάννης Γκουτζιαντάμης Άγιος Γεώργιος ∆υσάλωνας Σύμη
Λάμπρος Καρανάσιος Σιμούν Κως
Λάμπρος Καρανάσιος Το αστέρι της γης Κως
∆ημήτρης Κοτσιφάκης Ηλιοβασίλεμα Ύδρα
Στέργος Σκούλουκας Enchanted Blue Κάρπαθος
Σάκης Πιλάτος Climbing Κάλυμνος
Σάκης Πιλάτος Sunset Κάλυμνος
Σάκης Πιλάτος Symi at night Σύμη
Σοφία Καραγιάννη Παράθυρο στο Αιγαίο Νίσυρος
Mariann Lipsei Octupus of the day Νίσυρος
Βασίλης Κοτσίνης Gaze Σαντορίνη
Βασίλης Κοτσίνης Old City Κρήτη
Βασίλης Κοτσίνης Γραμμές Σχοινούσα
Μανώλης Σμαλιός Πανοραμική στο λιμάνι Λειψοί
Νικόλαος Καντιμοίρης ∆ύση Ρόδος
Οι τρεις πρώτοι του διαγωνισμού θα λάβουν χρηματικό έπαθλο 500, 350 και 150 ευρώ αντίστοιχα για την αγορά φωτογραφικών ειδών της επιλογής τους.
Καθώς και ο φωτογράφος που ψηφίστηκε από το κοινό θα λάβει επίσης χρηματικό έπαθλο 150 ευρώ για την αγορά φωτογραφικών ειδών της επιλογής του.
Στους συμμετέχοντες που οι φωτογραφίες τους απέσπασαν έπαινο θα χορηγηθεί από την Dodekanisos Seaways ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής για όποιον προορισμό επιλέξουν από τους προορισμούς του δικτύου που καλύπτει με τακτικά δρομολόγια η εταιρεία.
Το 50% της αξιολόγησης των φωτογραφιών έγινε μέσω online ψηφοφορίας στη σελίδα μας στο facebook και το υπόλοιπο 50% έγινε σε συνεργασία του τμήματος Marketing της εταιρείας και του διακεκριμένου φωτογράφου κ. Σάββα Αργυρού.
Τέλος, το τμήμα Marketing και η διοίκηση της Dodekanisos Seaways συγχαίρουν όσους απέσπασαν βραβείο ή έπαινο και όσους συμμετείχαν στον διαγωνισμό και καλούν κάθε ενδιαφερόμενο να δηλώσει συμμετοχή για τον 9ο  διαγωνισμό 2017 με θέμα «Άνθρωπος-Φύση-Πολιτισμός στα νησιά του Αιγαίου”

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου