Τοπικές Ειδήσεις

Ανακοίνωση της Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου για τον εμβολιασμό του Περιφερειάρχη

Από το Γραφείο της παράταξης Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Αγανάκτηση και οργή προκαλούν όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν τον εμβολιασμό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, εκτός σειράς στην Χάλκη την ώρα που οι Δωδεκανήσιοι και οι Κυκλαδίτες περιμένουν και θα περιμένουν για αρκετό καιρό ακόμη στωικά …τη σειρά τους να κάνουν το περίφημο εμβόλιο που θα τους οδηγήσει προς την …ελευθερία από τον φονικό ιό. Εμβρόντητοι οι κάτοικοι των νησιών του Νοτίου Αιγαίου παρακολουθούν, τα κατορθώματα της περιφερειακής αρχής.

Μόνο που στην περίπτωση του Νοτίου Αιγαίου θα πρέπει να δημιουργηθεί και εμβόλιο, που θα προσφέρει ανοσία στα φαινόμενα διακρίσεων και αυταρχισμού που κυριαρχούν.

Η αλληλεγγύη και η κοινωνική ενσυναίσθηση είναι δύο αξίες οι οποίες συνδέονται άμεσα μεταξύ τους ανάμεσα στους πολίτες.

Υπάρχει όμως ένα γαλατικό χωριό, στην άκρη του χάρτη, το οποίο αρνείται πεισματικά να βγει από τη φούσκα στην οποία ζει, και έστω να ακούσει ή να δει τη δραματική κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας,

 

Η αλαζονεία και η έπαρση που έχει αναπτύξει ο Περιφερειάρχης τα τελευταία 6μιση χρόνια, αποτελεί ένα πραγματικό case study το οποίο θα εξετάζεται από τα πανεπιστήμια ψυχολογίας τα επόμενα χρόνια.

 

Ένας περιφερειάρχης απρόσιτος, κυνικός μα πρωτίστως… ηγεμονικός!

 

Δεν γίνεται να μείνουν στο απυρόβλητο όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, στην Χάλκη με πρωταγωνιστή τον Περιφερειάρχη που ποδοπάτησε κυριολεκτικά, τους πολίτες που ήθελαν να εμβολιαστούν και αποκλείστηκαν γιατί για αυτούς δεν υπήρχαν δόσεις εμβολίων.

Το αναφέρουμε αυτό γιατί τουλάχιστον τρία άτομα ζήτησαν να εμβολιαστούν αλλά έφαγαν …πόρτα, γιατί δεν υπήρχαν εμβόλια για αυτούς . Υπήρχαν όμως για έναν και εκλεκτό που εκτιμά πως η δική του υγεία είναι υπεράνω αυτής των πολιτών.

Η δήλωση στην οποία προέβη στον Sky Rodos ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στη Χάλκη κ. Σταματιάδης αποκάλυψε και άλλα που προκαλούν οργή.

Δεν φθάνει που παρακάμφτηκαν τα πάντα για να γίνει ο εμβολιασμός άνοιξε και ταβέρνα, προκειμένου να γευματίσουν ο Περιφερειάρχης και η παρέα του, σε μια περίοδο που οι εστιάτορες έχουν εξοντωθεί εξαιτίας των μέτρων περιορισμού διάδοσης του κορονοϊού.

Ισχύσουν δηλαδή δύο μέτρα και δύο σταθμά για τους ολίγους και εκλεκτούς του Νοτίου Αιγαίου ;

Είναι και ο τρόπος μετάβασης του εκλεκτού αιρετού στην Χάλκη που «βγάζει μάτι». Έγινε σύμφωνα με δηλώσεις, Κυριακάτικα με φουσκωτό σαν να ήταν κάτι απόλυτα φυσικό, να «σουλατσάρει» κανείς στο Αιγαίο εν καιρώ πανδημίας, ενώ ο φονικός ιός σέρνεται παντού γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του, μέτρα περιορισμούς και κανονισμούς για τηλεδιασκέψεις .

Αλλά αυτά ισχύσουν για τους ολίγους και τους εκλεκτούς που εκτιμούν πως η δική τους παρουσία και μόνο είναι πολύτιμη και αξίζει περισσότερο από τις ζωές των απλών, ταπεινών κατοίκων που μάταια περιμείνουν τη σειρά τους να εμβολιαστούν και ας ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου