Τοπικές Ειδήσεις

Μεταγραφή «βόμβα» στον όμιλο Χατζηλαζάρου H Hotels

Σε μια πολύ σημαντική στελεχιακή ενίσχυση προχώρησε ο όμιλος Χατζηλαζάρου H Hotels Collection, με την πρόσληψη του πολύπειρου στελέχους της ξενοδοχειακής βιομηχανίας, Γιώργου Πελεκανάκη, στην θέση του γενικού διευθυντή του.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής επέκτασης του ομίλου, ο οποίος διαθέτει 6 ιδιόκτητα ξενοδοχεία στη νότια Ρόδο και αναπτύσσεται με έντονους ρυθμούς, προχωρά στην πρόσληψη ανώτερων και ανώτατων στελεχών, με αυτήν του Γιώργου Πελεκανάκη, να είναι η πρώτη.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο κ. Πελεκανάκης θα ξεκινήσει την συνεργασία του με τον όμιλο στις αρχές Μαρτίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο όμιλος H Hotels Collection, που ιδρύθηκε και διοικείται από τον Γιάννη Χατζηλαζάρου, είναι σταθερά κάθε χρόνο, μεταξύ των πλέον κερδοφόρων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων της χώρας, ενώ βραβεύεται συνεχώς για την παροχή υπηρεσιών του, από όλους τους μεγάλους tour operators.

Ο κ. Πελεκανάκης, αποχώρησε από την γενική διεύθυνση της Avra Hotel Collection, όπου κατείχε την θέση του γενικού διευθυντή από το 2017, έχοντας την ευθύνη λειτουργίας 6 ξενοδοχείων. Εκτός από τον όμιλο Κριτσωτάκη, ο κ. Πελεκανάκης έχει περάσει από τους ομίλους Μαντωνανάκη, Μεταξά και Aldiana, ενώ έχει εργαστεί και στο εξωτερικό (Αυστρία, Τουρκία, Ταϊλάνδη, Τυνησία, Σενεγάλη, Κανάρια Νησιά).

Ο όμιλος Χατζηλαζάρου

Ο Όμιλος H Ηotels Collection αποτελεί μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση που έχει ως στόχο να προσφέρει τη γνήσια ελληνική φιλοξενία. Διαθέτει 6 ξενοδοχεία στη Νότια Ρόδο (Mayia Exclusive Resort & Spa, Princess Andriana Resort & Spa, Lindos Princess Beach Hotel, Boutique 5, Rodos Princess Beach Hotel και Princess Sun), με συνολική δυναμικότητα άνω των 2150 δωματίων και μια μεγάλη γκάμα από επιλογές που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και ανάγκες του κάθε επισκέπτη.

Ξεκίνησε το 1993 και σήμερα αποτελεί μια από τις δυναμικότερες τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Στα H Hotels Collection ο επισκέπτης θα αισθανθεί την ισορροπία μεταξύ των καλύτερων οικογενειακών παραδόσεων και της προσωπικής φροντίδας που παρέχεται στους πελάτες. Σε συνδυασμό με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αξίας, που αποτελούν το κλειδί της Ροδίτικης φιλοξενίας.

. πηγή money-tourism.gr

pelekanakis giorgos

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου