ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α’ Κατηγορία: Με Σπάρταλη και Παπαγιαννίδη

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ- ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Μέγεθος γραμμάτων

Ορί­στη­καν από την ΕΠΣΔ οι διαι­τη­τές και οι βοη­θοί που θα διευ­θύ­νουν τα δύο παι­χνί­δια της 21ης αγω­νι­στι­κής του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ Κα­τη­γο­ρί­ας, τα οποία θα διε­ξα­χθούν μέσα στην προ­σε­χή εβδο­μά­δα, καθώς θα αγω­νι­στούν οι φι­να­λίστ του με­γά­λου τε­λι­κού του Κυ­πέλ­λου Δω­δε­κα­νή­σου.
Την Τε­τάρ­τη 1η Μαρ­τί­ου ο Ηρα­κλής Λάρ­δου θα υπο­δε­χθεί τον Άρη Αρ­χαγ­γέ­λου, με διαι­τη­τή τον Αλέ­ξαν­δρο Σπάρ­τα­λη και βοη­θούς τις Βούλ­γα­ρη και Ανα­στα­σο­πού­λου.
Την Πέμ­πτη 2 Μαρ­τί­ου ο πρω­το­πό­ρος Δια­γό­ρας θα φι­λο­ξε­νή­σει τον Κλε­άν­θη, με διαι­τη­τή τον Μα­νώ­λη Πα­πα­γιαν­νί­δη και βοη­θούς τους Στε­φα­νά­κη και Μο­σχά­το.
Ανα­λυ­τι­κά:
Α’ Κα­τη­γο­ρία
21η αγω­νι­στι­κή
Τε­τάρ­τη 1/3

● Λάρ­δος 3:15μ.μ.
Ηρα­κλής Λάρ­δου- Άρης Αρ­χαγ­γέ­λου
Διαι­τη­τές: Σπάρ­τα­λης, Βούλ­γα­ρη, Ανα­στα­σο­πού­λου
Παρ. διαι­τη­σί­ας: Δια­μα­ντέ­ας
Παρ. αγώνα: Κου­γκράς
Πέμ­πτη 2/3
● Δη­μο­τι­κό στά­διο 3:15μ.μ.
Δια­γό­ρας- Κλε­άν­θης
Διαι­τη­τές: Πα­πα­γιαν­νί­δης, Στε­φα­νά­κης, Μο­σχά­τος
Παρ. διαι­τη­σί­ας: Λά­μπρου
Παρ. αγώνα: Φραν­τζής

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.