Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η τακτική γενική συνέλευση της ΕΠΣΔ που έγινε στα γραφεία της Ένωσης, παρουσία πολλών εκπροσώπων των σωματείων.
Από τα 67 σωματεία τις δύναμης, 65 έστειλαν πληρεξούσια, ενώ το «παρών» έδωσαν 56 εκπρόσωποι συλλόγων, επομένως υπήρχε απαρτία στην Γ.Σ.
Αρχικά η ΕΠΣΔ έκοψε την πίττα της, με το κλίμα να είναι εξαιρετικό από τους παραβρισκόμενους.
Στην συνέχεια ξεκίνησαν οι εργασίες της γενικής συνέλευση, με τον γενικό γραμματέα Γιώργο Παυλίδη να παίρνει πρώτος τον λόγο, καλωσορίζοντας τα σωματεία και αναλύοντας την διαδικασία της Γ.Σ.
Ακολούθως, μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης Παναγιώτης Διακοφώτης, αναφέροντας ότι στα τρία χρόνια παρουσία του Δ.Σ. , παρά τις δυσκολίες η ΕΠΣΔ έχει αλλάξει σελίδα προς το καλύτερο και αποτελεί παράδειγμα προς άλλες Ενώσεις.
Στην συνέχεια ανέλυσε τις ενέργειες που έχουν γίνει σε διοικητικό επίπεδο από τον περασμένο Μάιο μέχρι και σήμερα, ενώ αναφέρθηκε και στην έκθεση των ορκωτών λογιστών που έλεγξαν τα οικονομικά της ΕΠΣΔ από το 2009 έως το 2013.
Ο διοικητικός απολογισμός εγκρίθηκε ομόφωνα από όλα τα σωματεία.
Ακολούθησε η ανάλυση των οικονομικών δεδομένων της ΕΠΣΔ, με τον γενικό γραμματέα Γιώργο Παυλίδη να αναλύει τα έσοδα και έξοδα της Ένωσης, με τον οικονομικό απολογισμός να εγκρίνεται και αυτός ομόφωνα, με τις εργασίες της τακτικής γενική συνέλευσης της ΕΠΣΔ να ολοκληρώνονται χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Φωτορεπορτάζ:

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ