ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Για πες…

news room 1 λεπτό ανάγνωση
σκίτσο

Με τίτλο «Αποχή; Για πες!» κυ­κλο­φό­ρη­σε στο Δια­δί­κτυο μια σειρά από σκι­τσά­κια, με τα οποία η Νε­ο­λαία ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ καυ­τη­ριά­ζει το φαι­νό­με­νο της απο­χής των νέων από τις εκλο­γές.

Δυ­στυ­χώς, τα σκι­τσά­κια είναι… βου­τηγ­μέ­να σε στε­ρε­ο­τυ­πι­κές αντι­λή­ψεις, όπως οι αφε­λείς ξαν­θιές με το πλού­σιο στή­θος που εν­δια­φέ­ρο­νται μόνο για την πα­ρα­λία, τα «σμάρτ­φο­ουν» και την Αρά­χω­βα ή η αναρ­χι­κή-φρι­κιό με το ξυ­ρι­σμέ­νο κε­φά­λι και τα σκου­λα­ρί­κια, που με απο­βλα­κω­μέ­νο ύφος λέει «Αν οι εκλο­γές μπο­ρού­σαν να αλ­λά­ξουν τα πράγ­μα­τα, θα τις είχαν κάνει πα­ρά­νο­μες» (σπου­δαία ρήση της Εμα Γκόλ­ντμαν).

Μήπως είναι λίγο ( έως πολύ) άστο­χη η πα­ρέκ­κλι­ση αυτή του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ από την προ­βο­λή θε­τι­κών μη­νυ­μά­των;

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.