Στον δρόμο των επιτυχιών επέστρεψε η ομάδα του Φοίβου, μετά από δύο αγωνιστικές, επικρατώντας μέσα στην Λέρο της τοπικής Αθλητικής Ένωσης με σκορ 3-1 για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Οι Κρεμαστενοί εκμεταλλεύτηκαν το πρώτο ημίχρονο όπου σκόραραν δύο φορές, κλειδώνοντας ουσιαστικά την υπόθεση «νίκη», καθώς παρά την μείωση του σκορ από τους γηπεδούχους στο δεύτερο ημίχρονο, δεν είχαν πρόβλημα να κρατήσουν, αλλά και να διευρύνουν το προβάδισμά τους μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους ποδοσφαιριστές του Κώστα Πάττα, καθώς στο 21ο λεπτό ο Λευτέρης Δράκος έκανε το 1-0 και 15 λεπτά αργότερα ( 36ο ) ο Ρεΐσης Μαΐλης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Α.Ε. Λέρου μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση και κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 2-1 στο 70ο λεπτό με τον Δημήτρη Γιαννουκά, ωστόσο στο 81ο λεπτό ο Παναγιώτης Πομπού διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για την ομάδα του Φοίβου.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γκόγκος με βοηθούς τους Βουλγαράκη και Μαυρουδή.
Οι συνθέσεις:
Α.Ε. Λέρου: Χαλκίδης, Καστής, Ακοκλάνης ( 61ο Φουντής), Βασιλείου, Κουρεβέλης ( 56ο Μπάκας), Τσάτσος, Ηλίας, Καρπαθάκης, Καράγκιολης (75ο Καρνέσης), Μεραμπελιώτης, Γιαννουκάς.
Φοίβος: Ψωμιάδης, Ντόστι, Μήτρου, Κουδούνης ( 84ο Καζούλης), Τζεμαλάι, Ορφανίδης ( 52ο Πομπού, 83ο λ.τρ. Φαρμακαλής), Αξιώτης, Κοντόγιαννος, Δράκος, Μαΐλης, Ζουρούδης

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ