Τοπικές Ειδήσεις

Ενημερωτικά σεμινάρια αγροτών και κτηνοτρόφων από την Περιφέρεια

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου θα πραγματοποιήσει ενημερωτικά σεμινάρια σε αγρότες και κτηνοτρόφους για θέματα που τους αφορούν. Οι ενημερώσεις θα γίνουν από στελέχη του ΟΠΕΚΕΠΕ ενώ θα είναι παρόντα και στελέχη του Ελαιουργικού Αμπελουργικού Συνεταιρισμού Δωδεκανήσου και της Αγροαναπτυξιακής Δωδεκανήσου.

Οι ενημερώσεις θα γίνουν στις 30 και 31 Οκτωβρίου 2019 στα πνευματικά κέντρα Αρχαγγέλου (έναντι Κέντρου Υγείας) και Κρεμαστής στις 19.00. Υπάρχουν αρκετά θέματα για τα οποία οι αγρότες και κτηνοτρόφοι είναι απαραίτητο να ενημερωθούν και οφείλουν να παρακολουθήσουν τις ενημερωτικές αυτές συζητήσεις στις οποίες θα τους δοθεί και η ευκαιρία να υποβάλουν ερωτήσεις και να πάρουν απαντήσεις για τις όποιες απορίες έχουν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου