Ειδήσεις

Καμπάνια του υπουργείου Ναυτιλίας για τα ατυχήματα στη θάλασσα με συμμετοχή Ολυμπιονικών

Εκστρατεία ενημέρωσης κοινωνικού περιεχομένου, σχεδιάζει το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, ενόψει της επερχόμενης θερινής περιόδου και εξασφάλισε μια σπουδαία υποστήριξη, καθώς οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, σε συνάντηση που είχαν σήμερα με τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, εξέφρασαν την πρόθεσή τους να την στηρίξουν ενεργά.

Η εκστρατεία, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, θα επικεντρώνεται στη λήψη μέτρων πρόληψης με σκοπό την προστασία της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα, καθώς τα κρούσματα πνιγμών τα τελευταία χρόνια καταγράφουν μια αυξητική τάση.

Μέσα από την ουσιαστική ενημέρωση των πολιτών -ιδίως των ομάδων υψηλού κινδύνου- για τους κινδύνους που εγκυμονεί το νερό, θα τονίζεται η σημασία της πρόληψης, η οποία σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί σαν προστατευτική ασπίδα από τα ατυχήματα και τους πνιγμούς.

Στο σχεδιασμό, περιλαμβάνονται η δημιουργία οπτικοακουστικού υλικού που θα προβάλλεται στο ευρύ κοινό μέσα από τις τηλεοπτικές συχνότητες, καθώς και η διανομή πληροφοριακού έντυπου σε σχολεία και άλλους δημόσιους χώρους, με τη συμμετοχή ολυμπιονικών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου