Για όσους αγαπούν τη μουσική και παρακολουθούν την ελληνική ηλεκτρονική σκηνή, συστάσεις δε χρειάζονται για τον Νίκο Διαμαντόπουλο.

Με πολυετή καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες DJs και παραγωγούς με διαχρονική πορεία.

Ο Νίκος Διαμαντόπουλος διαγνώστηκε πρόσφατα με νευρίνωμα, μια σπάνια μορφή καλοήθη όγκου στον εγκέφαλο, της οποίας η αφαίρεση απαιτεί μια εξαιρετικά περίπλοκη και δαπανηρή εγχείριση στο εξωτερικό. Επειδή λοιπόν ο ίδιος δε διαθέτει τα χρήματα για κάτι τέτοιο, οι συνάδελφοι και φίλοι του, σχεδόν όλοι οι Έλληνες DJs κινητοποιούνται για να τον βοηθήσουν.

Πιο συγκεκριμένα, διοργανώνουν φεστιβάλ οικονομικής ενίσχυσης που αποτελείται από events σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη  Πάτρα και Ρόδο με τίτλο «The DJs Saved My Life», όπου θα παίξουν αφιλοκερδώς μουσική.

Στη Ρόδο το φιλανθρωπικό event θα πραγματοποιηθεί την 29η Σεπτεμβρίου 2017 στο Μikro Bar στη Μεσαιωνική Πόλη με support και από το L’ Aperitivo Bar.

Η είσοδος είναι 5 ευρώ και τα  έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν αποκλειστικά για τον Νίκο Διαμαντόπουλο.

Εννιά στους δέκα γιατρούς που εξέτασαν τον Νίκο, λόγω της δύσκολης πρόσβασης στον όγκο και λόγω της σπανιότητας της περίπτωσης δεν τον αναλαμβάνουν και τον παρότρυναν σθεναρά να πάει στο εξωτερικό, αφού δεν υπάρχει η εμπειρία για μια τόσο περίπλοκη εγχείρηση στην Ελλάδα.

Ο Νίκος Διαμαντόπουλος πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα στο Ινστιτούτο Νευροχειρουργικής Ini στο Αννόβερο, που εξειδικεύεται σε τέτοια περιστατικά και το κόστος γι’ αυτή τη δύσκολη επέμβαση είναι τεράστιο. Έτσι, τέσσερις φίλοι του πήραν την πρωτοβουλία και την απόφαση να βοηθήσουν.

Η μουσική είναι το μεγάλο πάθος του Νίκου, η μουσική μας φέρνει πιο κοντά και μας ενώνει στις δύσκολες και τις καλές στιγμές.

Συγκινημένος από την κίνησή αυτή, ο Νίκος Διαμαντόπουλος έγραψε στο Facebook:

«Πριν λίγες ημέρες πήρα μια ακόμα τεράστια απογοήτευση από τους διοικούντες τη χώρα μου και πιο συγκεκριμένα από τον ΕΟΠΥΥ! Μια υπηρεσία που την πληρώνω πολλά χρόνια και τώρα που χρειάζομαι την χρηματοδότησή τους για να μεταβώ για εγχείρηση στο εξωτερικό, μου απέρριψαν το αίτημα με την δικαιολογία ότι η επέμβαση αυτή μπορεί να γίνει στην Ελλάδα! Ανήκω σε αυτούς που εμπιστεύονται τους Έλληνες γενικότερα και τους γιατρούς ειδικότερα, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων επισκέφτηκα έχουν διαφορετική άποψη από αυτή των ανθρώπων του ΕΟΠΥΥ! Σήμερα όμως, με αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πραγματικά εχω ξεπεράσει και την απογοήτευση αλλά και οποία οργή υπήρχε μέσα μου, καθώς μόνο χαρά και συγκίνηση νιώθω για όλο αυτό που λαμβάνω από εσάς! Πραγματικά δεν εχω λόγια για να εκφράσω τα συναισθήματα μου! Απλά με όλη μου την καρδιά, σας ευχαριστώ!»  

Όσοι δεν μπορούν να παραβρεθούν στα πάρτι, αλλά επιθυμούν να συνεισφέρουν, μπορούν μέσω άμεσης κατάθεσης σε λογαριασμό:
Τράπεζα Πειραιώς: IBAN GR 63 0172 1740 0051 7404 4110 926, Νίκος Διαμαντόπουλος.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ