Ρεπορτάζ

Αποποιήθηκε της εκλογής της περιφερειακή σύμβουλος της «Ελληνικής Αυγής Νοτίου Αιγαίου»

Με το αρίθμ. 43958/12-8-2019 έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου γνωστοποιήθηκε στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου η αποποίηση της εκλογής της κ. Κωνσταντίνας Ανθούλη Αμοργινού του Ρουσέτου – Παντελή, που εξελέγη με τον περιφερειακό συνδυασμό «Ελληνική Αυγή Νοτίου Αιγαίου» στην περιφερειακή ενότητα Καλύμνου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες η κ. Αμοργινού επικαλείται για την αποποίηση της εκλογής της προσωπικούς λόγους καθώς τυγχάνει μητέρα τριών παιδιών και αναμένει το τέταρτο.
Ηδη ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος έχει απευθύνει πρόσκληση στον πρώτο επιλαχόντα του ίδιου συνδυασμού κ. Πανορμίτη Γλυνάτση του Θεόφιλου για να ορκιστεί στην 31η Αυγούστου 2019 στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου