Ειδήσεις

Βράβευση του Πολιτιστικού Συλλόγου “ΑΓΙΑ   ΜΑΡΙΝΑ” από τον ΠΣ “ΚΛΕΑΝΘΗ” Παραδεισίου

Το  Σάββατο   18  Αυγούστου,  στις  7 το απόγευμα,  τα μέλη  του Δ.Σ.  του Φιλανθρω πικού και Πολιτιστικού  συλλόγου Παραδεισίου η   ΑΓΙΑ   ΜΑΡΙΝΑ   ,  η Πρόεδρος  Αναστασία Σταυριανού-Γεωργιάδη,  Η γεν, Γραμματέας  Ειρήνη  Παπακωνσταντίνου-  η Ταμία  Εφημία  Αθανασιάδη, η Αντιπρόεδρος  Φλώρα  Παπακωνσταντίνου , η επί των Δημοσίων  Σχέσεων  Ειρηνη  Πίπου ,  για θέματα περιβάλλοντος  Φωτεινή  Στεργιάδη και  Εσωτερικών υποθέσεων  Σεβαστή  Περιφεράκη   προσκληθήκαμε από  τον σύλλογο ΚΛΕΑΝΘΗ Παραδεισίου  και  μας  τίμησαν  με τιμητική  πλακέτα   για  το έργο  μας, αλλά  και  για  την  ποσότητα  φαρμακευτικού  υλικού,  καλλυντικών και ειδών  προσωπικής  υγιεινής (σαμπουάν-κλπ)  βάρους  περίπου 150  κιλών  που  τους  διαθέσαμε.

Την πλακέτα  παρέλαβε  ο σύλλογος  δια  της  προέδρου.

Η συγκίνηση  των  μελών  μας  ήταν  μεγάλη,  γιατί  παρακολούθήσαμε  τουρνουά με πρωταγωνιστή  τον ΚΛΕΑΝΘΗ  και τα μέλη του.

Η συγκίνηση  όμως  της προέδρου  ήταν ακόμη  μεγαλίτερη,  γιατί   πρόεδρος του   ΚΛΕΑΝΘΗ  υπηρξε  για πολλά χρόνια  επίσης  ο πατέρας  μου,  και το σταδιο  ήταν  το σπίτι  της οικογένειας  μας.  ,αφού  ήταν  στην φάση  της διαμόρφωσης πριν  περίπου 45 χρόνια. Είχαμε  ένα φορτηγό  και η οικογένεια  ήταν  στην καμπίνα  του αυτοκινήτου και οι παίχτες στην καροτσαρία,  για τα εκτός έδρας  παιχνίδια.  Στα  εντός  έδρας παιχνίδια , στο στάδιο  γινόταν  πανηγύρι  ,με όλη  την νεολαία  παρούσα  ,  μαζί με τις οικογένειές  τους.  Ηταν  η ατρακξιον  της  Κυηριακής  και από  το στάδιο  δεν έλειπε  κανένας.

Φυσικά  ο ΚΛΕΑΝΘΗΣ  δεν μόνο  ποδοσφαιρικός  ,ηταν  μορφωτικός  με  σπάνια  βιβλιοθήκη δανειστική,  ήταν  θεατρικός  αφού  πολύ  συχνά  έδεινε  παραστάσεις  στο  θέατρο  πίσω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου  ,που τώρα   ανασκευάζεται. Ηταν  πολιτιστικός   και τι  δεν ήταν.  Ηταν  η ΨΥΧΗ  ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ.

ΠΟΣΕΣ  ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ   ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ  ΤΙΣ   ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ  ΦΥΓΑΜΕ  ΜΕΤΑ  ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ  ,  ΓΕΜΑΤΕΣ  ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ  ,ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ   ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΥΠΟΣΧΕΣΗ  ΣΤΟΝ  ΕΑΥΤΟ  ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ  ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ  ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ   ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΚΛΕΑΝΘΗ  ΜΑΣ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου