ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αεροπλάνο της TUI θα φέρει το όνομα “Rhodes” – “Nονά” η σύζυγος του δημάρχου!

news room 2 λεπτά ανάγνωση
tuifly

Ένα από τα αερο­πλάνα της, τύπου Boeing 737 Max 8, θα ονο­μά­σει “Rhodes” η TUI, μετά την απόφασή της, τα νέα αερο­πλάνα της να φέρουν ονόματα ταξι­διω­τι­κών προ­ο­ρι­σμών.

Τα “βαπτί­σια” του αερο­πλά­νου “Rhodes” θα γίνουν στο αερο­δρό­μιο Ρόδου, την 7η Σεπτεμ­βρίου 2018, και ώρα 11.00, με ανάδοχο την σύζυγο του δημάρ­χου Ρόδου κ. Αγάπη Καλο­μοίρη.

Σχετικά η TUI απέ­στειλε προς την “δ” την ακό­λουθη ενη­με­ρω­τική ανα­κοί­νωση:

Ισχυροί δεσμοί συν­δέ­ουν την TUI με τις χώρες υπο­δο­χής του­ρι­στών και τους του­ρι­στι­κούς προ­ο­ρι­σμούς. Δεσμοί οι οποίοι, σε πολλές περι­πτώ­σεις, έχουν οικο­δο­μη­θεί στη διάρ­κεια δεκα­ε­τιών. Απο­φα­σί­σαμε να ανα­δεί­ξουμε αυτή τη σχέση και προς τα έξω. Στο εξής, τα νέα μας αερο­πλάνα θα φέρουν ονόματα ταξι­διω­τι­κών προ­ο­ρι­σμών στις συνερ­γα­ζό­με­νες χώρες και περιο­χές. Με αυτή μας την επιλογή θέλουμε να υπο­γραμ­μί­σουμε πως ο του­ρι­σμός ενώνει ανθρώ­πους, περιο­χές και κουλ­τού­ρες. Με την ονο­μα­το­δό­τησή τους, τα αερο­πλάνα της TUI Airlines θα λει­τουρ­γούν ως πρε­σβευ­τές των του­ρι­στι­κών προ­ο­ρι­σμών και της συνερ­γα­σίας μας.

Κάθε χρόνο, 20 εκα­τομ­μύ­ρια επι­σκέ­πτες ταξι­δεύ­ουν σε όλο τον κόσμο με την TUI. Ο όμιλος έχει παρου­σία σε περισ­σό­τε­ρους από 100 του­ρι­στι­κούς προ­ο­ρι­σμούς. Ο αερο­πο­ρι­κός στόλος μας απο­τε­λεί μέρος της ταξι­διω­τι­κής εμπει­ρίας των πελατών μας και συν­δε­τικό κρίκο με την περιοχή σας. Η TUI δια­τη­ρεί στη Ρόδο παρου­σία 50 και πλέον ετών. Το νησί συγκα­τα­λέ­γε­ται στους μεγα­λύ­τε­ρους και πιο δημο­φι­λείς του­ρι­στι­κούς προ­ο­ρι­σμούς για τους πελάτες μας από όλη την Ευρώπη. Πολλοί συνά­δελ­φοί μας εργά­ζο­νται στη Ρόδο. Μαζί με την κοι­νο­πρα­ξία μας με τον ξενο­δο­χειακό όμιλο Atlantica Hotels & Resorts, η ΤUI λει­τουρ­γεί στη Ρόδο τις ξενο­δο­χεια­κές επω­νυ­μίες TUI Magic Life, TUI Sensatori, TUI Sensimar, TUI Family Life, TUI Best Family και TUI Holiday Village.

Δεδο­μέ­νης της μεγάλης αυτής σημα­σίας που έχει η Ρόδος για την TUI, είναι χαρά μας να σας ανα­κοι­νώ­σουμε ότι επι­λέ­ξαμε το νέο μας αερο­σκά­φος τύπου Boeing 737 MΑΧ 8 να ονο­μα­στεί

Rhodes

και με χαρά σας προ­σκα­λούμε να παρευ­ρε­θείτε στην τελετή ονο­μα­το­δο­σίας την

Παρα­σκευή, 7 Σεπτεμ­βρίου 2018 και

ώρα 11:00hrs

στο

Αερο­δρό­μιο Ρόδου

“Δια­γό­ρας”, Παρα­δείσι,

Ρόδος 851 06

Σημείο συνά­ντη­σης:

Swissport Desk

Η ονο­μα­το­δο­σία θα τελε­στεί από την αξιό­τιμη κυρία Αγάπη Καλο­μοίρη, σύζυγο του δημάρ­χου της Ρόδου, αξιό­τι­μου κυρίου Φώτη Χατζη­διά­κου.

Με εκτί­μηση,

Thomas Ellerbeck

Member of the Group

Executive Committee

Michael Mavropoulos

Regional Director East Med

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.